Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nie moge sie zdecydowa

Dzis 6 dzien cyklu, moge zaczac brac tabletki?

Polecane posty

Gość cholera nie moge sie zdecydowa

Pewnie lepiej by bylo od nastepnego miesiaca, ale to wakacje pewnie gdzies wyjade a przy pierwszym opakowaniu bede sie zle czula! Gin mowila zebym zaczela przyjmowac 4-5 dnia cyklu, czyli mialam wziac wczoraj ale stchorzylam...boje sie brac te tabletki, nie moge sie zdecydowac, zwlaszcza ze nie prowadzimy jakos czestego wspolzycia...nie wiem co robic :(

Gość nie juz za pozno
powinnas wziac PIERWSZEGO dnia

Gość no i co bedzie z okresem
Kurcze :( Ale ja wiem ze nie bede zabezpieczona przed ciaza, tylko czy w ogole moge zaczac brac, zeby przyzwyczaic do nich organizm?

Gość Justynka_19
Jezu... Nie można tak! Na opakowaniu jest napisane jak masz brać to tak bierz! Chyba że ginekolog powiedziała Ci inaczej ( tak jak w Twoim przypadku). Skoro stchórzyłaś wczoraj to teraz już za późno! Musisz czekać na kolejny okres.

Gość baci
MOZESZ tabletki mozesz zaczac jesc nawet po okresie wiem bo ja tak zaczelam moje pierwsze opakowanie tak kazal mi ginekolog ALE UWAGA ALE......nie jestes zabezpieczona przed ciaza one jeszcze nie dzialaja z jednej strony po co zaczynac je jesc skoro nie dzialaja ale w twoim przypadku ja bym zaczela poniewaz mozesz przez pierwsze 3 opakowania miec plamienia zanim twoj organizm sie przyzwyczai ja tak mialam:/ pozrawiam

Gość że się wtrące
tabletki mozna zacząć któregokolwiek dnia cyklu tylko że zabezpieczają od razu jak się wezmie dnia pierwszego w innym wypadku trzeba sie zabezp az do nasteponego listka

Gość wlasnie o to mi
chodzilo, dziekuje wam bardzo dziewczyny...ale tak sobiem ysle, ze moze nic na sile? Skoro sie boje i nie jestem pewna, to moze lepiej zaczekac do nastepnego cyklu i to jeszcze przemyslec?

Gość drusia
nie bierz teraz tabletki jesli sie zaczyna to 1 lub 5 dnia cyklu!! a skoro juz nie wziela to mas zodpowidz na wlasnie pytanie.musisz przyjac nastepnego miesiaca:):)

Gość no nie wzielam tych tabletek
dzis juz mam 9 dzien cyklu :) ale na pewnoe nie moge ich juz zaczac brac? ale jak zaczekam na okres kolejny i wezme 1 dnia cyklu to od razu bede zabezpieczona prawda?

Gość Justynka_19
Prawda.