Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristi

Etiaxil- wybawienie od pocenia się pod pachami

Polecane posty

Gość kristi

To najlepszy dostepny na rynku produkt na pocenie sie pod pachami.Jest rewelacyjny!!!Ale i drogi.Ok 50 zł.Mialam odwieczne problemy z plamami pod pachami.Od kad go uzywam to czuje sie komfortowo.Zero pocenia,suchutko.rewelka polecam!!!

Gość mariaannadomini
To fakt,rewelka.Zero pocenia.

Gość 24
Zgadzam sie...etiaxil mnie uratowal:)

Gość Frida28
Ja uzywam Antidralu tez nie jest zły ale okropnie szczypie a pózniej swędzi.

Gość 24
Moze masz podrazniona skore? Golisz pachy?

ja tez uzywam antidralu, kosztuje 14 zł. jest swietny- zero poocenia. ale to fakt szczypie, wiec nalezy stosowac przed spaniem i w zadnym wypadku na wygolone swiezo pachy. ja nie mam po nim zadnych podraznien...

Gość szczypanie szczypaniem
... mnie szczypie i antidral i etiaxil - oba są skuteczne więc kupuję tańszy antidral :)

Gość motorolka
a mnie szczypie tylko etiaxil i to do skóry wrażliwej !!!!!!!

Gość Rolekson
Uwazam ze Etiaxil jest lepszy od ANtidralu, przerwalem uzwanie Etiaxilu jakis czas temu poniewaz przestal na mnie dzialac, wrocilem teraz ponownie do niego i jak narazie jest bardzo dobrze.:))). Uzywam do skory wrazliweji narazie jest to m,moj pierwszy tydzien po przerwie dlatego uzywam co drugi dzien i rzeczywiscie swedzi nawet na drugi dzien, ale jednak wole aby mnie swedzenie niz plamy, zreszta mysle ze to niedlugo powinno ustapic;). w nastepnym tygodniu, bede juz uzywal tylko 2 razy dlatego tez mysle ze bedzie juz wszystko dobrze:). Pozdrawiam. a tak sie jeszcze zapytam wiem ze mozna stosowac inne antyperspiranty na pachy razem z etiaxilem (czytalem na ulotce) ale czy uzywac dopiero antyperspirantu dzien/dwa po zastosowaniu Etiaxilu czy moge tez odrazu na nast. dzien, chodzi mi o to czy polaczenie etiaxilu z innym antyperspirantem dzien pozniej nie spowoduje obnizenia jego skutecznosci, jak to jest u Was. Dzieki z gory za odpoweidzi.:)

Gość let me think
tez mam problemy z nadmiernym poceniem sie, ale czy ten silny srodek nie ma jakis skutkow ubocznych, w koncu pocenie to jakby naturalny proces organizmu?

Gość ANNA

ALBO STAWIASZ NA NATURE I SIE POCISZ ALBO Z TYM WALCZYSZ O ILE MUSISZ.TO CHYBA LOGICZNE