Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo kobieca kobieta lat 21

BOJĘ SIĘ PRZYSTOJNYCH MĘZCZYZN...

Polecane posty

nie wiem co jest nie tak..ale oni mmnie oniesmielają..generalnie wole facetow i nawet mam wielu jako kumpli i potrafie z nimi sie bawic, tanczyc,rozmawiac, wiem ze niektorym sie podobam ...ale oni są ...nieatrakcyjni...natomiast przystojnych facetow sie boje..podswiadomie nie wiem,mysle ze nie zasluguje na nich...dlaczego?przeciez jestem ladna,oglądają sie za mną na ulicy(nie pisze tego zeby sie chwalic tylko chce wytlumaczyc),podobam sie (facetom brzydkim),mam super wyniki na studiach lekarskich, jestem jedna z najlepszych na roku..i co?przystojni faceci tak jakby nie zwracaja na mnie uwagi...dlaczego??????????

Gość moze sa ładniejsze od Ciebie
albo faceci boją sie ładnych kobiet?

Gość do roboty
Facetom podobają się kobiety INERESUJĄCE - dlatego wielu przystojniaków ma średniej urody dziewczyny i często te ładniejsze są same - bo nikt nie lubi nudnych ludzi. :O

no nie wiem..bo wiele razy widzialam brzydule ktora chodzi za raczke z przystojniaczkiem a zdrugiej strony to brzydcy faceci by sie mnie nie bali a przystojni takl??

Gość Kola19
Podobno faceci boją sie mądrych i atrakcujnych kobiet:):):) może oni sie bardziej boją Ciebie niż Ty ich???:):):)

Gość paniKotka
do roboty dobre hahaha ma 100% racji ale sie umsiałam przy okazji z postu bardzo kobiecej kobiety

do roboty>>>uwazasz ze skoro ladna to i nudna????

Gość do roboty
Nie, ale ładnych jest mnóstwo, a interesujących tylko ciut :D

jeee a ja boje sie tych nieurodziwych oferm zyciowych:O niestety tylko wsrod takich totalnych amtolow dupkow i glupkow wzbudzam zainteresowanie 😭 :O za wysoko chlopaki mierzą,oj za bardzo:classic_cool:

Gość Kola19
No bo wiesz u facetów przystojny nie znaczy mądry. Więc boją sie że wyjdą na głupszych od kobiety z którą rozmawiają, a to przecież cios w ich zawyżone ego. Nie przystojni faceci z reguły nie mają takich dylematów. próbują zabłysnąc u kobiety intelektem a nie wyglądem, wiec dlatego tez sie nie boją:):):)

Gość foxylady
Ja sie nie boję przystojnych męzczyzn, ale musze przyznac, że ulegam stereotypowemu myśleniu, że jak przystojny to albo bawidamek albo skurwysyn (sorry za dosadność). W sumie nie narzekam na zainteresowanie w ogóle, ale przystojniacy zawsze wydają mi się podejrzani. to chyba trudne być piękinym męzczyzną, o wiele bardziej niż piękną kobietą.

Gość do roboty
Ogólnie to chyba trudne być mężczyzną i nie skonać z nudów ;)

wiele mądrych osob z ktorymi studiuje powiedzialo mi ze ja jestem i mądra i ladna...więc w czym problem?przystojni faceci mnie lekcewazą a niektorzy tylko mowią "czesc" i nic więcej nie zagadają

Gość do roboty
mądra i ładna - no to fajnie. Przestań być sztywniarą i zobaczysz efekty :classic_cool:

Gość aasdf
to dziwne bo ja jestem ładna i elokwentna, a boje sie brzydali i nieudacznikow a takze tzw miesniakow... za to uwielbiam przystojnych z klasa..i inteligetnych dowcionych facetow i własnie takich mam kumpli i faceta... wiec nie wiem w czym problem moze faktycznie nnie masz nic do powiedzenia i procz pieknego wygladu czar pryska, bo gdybys miała to bys sie nie bała..

do roboty>>moze masz rację..moze oni mnie tak oniesmielają ze zgrywam zbyt twardą...hmm,musze sie nad tym zastanowic..ostatnio moj przyjaciel powiedzial mi ze jestem zbyt kobieca,natomiast pare dni pozniej..ze sprawiam wrazenie silnej i twardej kobiety...i co tu myslec?

z drugiej strony nie potrafie kokietowac zachowaniem przystojnych facetow- uwazam ze to ponizające dla kobiety, wole bardziej zablysnąc czyms ciekawym do powiedzenia,inteligencją, ostatnim odkryciem medycznym niz kokietowac urodą, co nie znaczy ze nie potrafie sie ladnie ubrac,wrecz przeciwnie,zawsze staram sie byc zadbana ,pachnąca i troche elegancka i seksi..

a moze jakis przystojny i mądry sie wypowie???

Gość FACET a ja twierdze ze to..
wolisz zaimponowac ostatnim odkryciem medycznym hehe ale zes poleciała chwalenie sie inteligencja.. przechwałki na temat jaka to nie ejstem madra i oczytana.,,,daruj sobie bo nie tylko faceci beda od Ciebie uciekac ale i kobiety GRUNT TO BYC SOBA, BYC NATURALNYM SPONTANICZNYM a nie grac na siłe kogos..nie wiem mardzejszego niz sie jest badz łądniejszego niz sie jest moze nie umiesz prowadzic "dialogu" tzw improwizowanej konwersacji,. skoro musisz siegac po nowiniki medyczne..przed spotkaniem z facetem czyzby niskie iq?:)

i co dowarosciowales sie??? jak mądra zle jak glupia tez zle! niczym nie probuje zaimponowac,ale lubie interesujące rozmowy i miec cos ciekawego do powiedzenia,i nie przygotowuje sie do rozmowy z nikim.nie lubie udawac.

Gość autorko droga
nic na siłę - nie nadskakuj im, nie martw sie

a nowinki medyczne po prostu znam dla siebie, bo mnie to interesuje!

nie przygotowujesz sie do rozmowy to po co nowinki medyczne..myslisz ze kazdego takie nowiniki interesuja sa inne ciekawe tematy rozmow, niz wyczytane w gazetach dane medyczne moze roczniki statyczne zacznij studiowac i wkuwac na pamiec zebys miała o czym rozmawiac hehe z przystojnymi facetami liczy sie elokwencja, przebojowsc..bycie soba i rozmowa...na ciekawe.,..tematy...niekoniecznie..wymienianie sie informacjami..takie rzeczy to mozesz na studiach zaimponowac i ocene za to dostac.. a inteligentni ludzi..rozmowiaja...uzywajac własnych osadow i przemyslen, a nie wyczytanych gdzies danych..

FACET>>wiem wiem,takie rozmowy tez prowadze,mowie ci ze rozmowy mogą dotyczyc roznych tematow,takich co mowisz rowniez..ale co jest ze zawsze podobają mi sie męzczyzni niedostępni, przystojni tak sie zawsze sklada, a ci ktorych moglabym miec,nie podobają mi sie fizycznie, z charakteru tak ale przeciez wygląd ma tez znaczenie

wez pod uwage to, ze moze tego faceta przystojnego moga nie zainteresowac nowinki medyczne..moze powinnas nauczyc sie rozmowiac na rozne tematu..o sporcie..o muzyce...o sztuce..o medycynie tez ale nie zmaykac sie na jeden temat bo wtedy jestes monotematyczna i nudna a taka na pewno przystojniaj nie bedzie zawracał sobie głowy my lubimy kobiety przebojowe,inteligentne, umiejace zainteresowac.nas.. majace szerokie horyzonty myslowe..i urode przy okazji:)

Gość do bardzo kobieca kobieta lat
jakie mialas relacje z ojcem?

relacje z ojcem?a co mają do tego?o relacjach z ojcem wole nie mowic..kocham go ale kiedys zle traktowal mame i za to potrafilam go tez nienawidzic

"do bardzo kobieca kobieta lat" pyatnie jakie miałas relacje z ojcem śmierdzi mi Freudem i psychoanalizom zaraz wylecisz "internetowy" psychologu z nic nie wnoszącym oczywistym uogolniemiem w stylu ...ojciec oziebły, brak ojca, złe kontakty z ojcem=strach przed mezczyznami spowodowany złymi relacjami z ojcem..i tak w kołko zgadłem?

Gość do bardzo kobieca kobieta lat
zgadles ... tyle, ze dopoki ona nieswiadomie nie oakuje się w zle dla niej relacje to jest oki