Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo kobieca kobieta lat 21

BOJĘ SIĘ PRZYSTOJNYCH MĘZCZYZN...

Polecane posty

Gość a jak
a jak ojca brak to czym tłumaczyć kiepskie relacje z facetami?

Gość soniah
Ja się tez boję a to dlatego że wydają mi sie zbyt pewni siebie i mało wrazliwi. Z nimi to jest tak że jedna częsć z nich preferuje kobiety nieziemsko piekne a druga wybiera szare myszki. Ja jestem tak pomiedzy nimi :)

Ja mam tak samo jak Ty. Jeśli facet mi się podoba to też, trace język w gębie, jestem zawstydzona, przestraszona i nie wiem co ja w ogóle robie w pobliżu tego faceta. A też nie jestem najbrzydsza :P A moze to jakieś nasze kompleksy?? Pozdrawiam :)

Gość szasza
o znalazłam i co nadal sie boisz? bo ja sie nie bije wrecz przeciwnie

Gość szasza
a ja sie ich nie boje

Gość popieram kurdupla
prawde muwi

Gość Kurdupel bzdety gadasz
Ja naprawde jestem niebrzydka, a cale zycie mialam brzydali i to takich bardzo brzydkich brzydali. Jesli kobieta patrzy tylko na wyglad, to jest pusta. Wazne jest jak sie pary razy kogos spotka, czy ten ktos ma w sobie cieplo, dobro, intelekt, wiedze,pasje - mnostwo rzeczy mozna odkryc, zeby je w drugiej osobie podziwiac. A najbardziej moim zdaniem pociaga kobiety zainteresowanie i opiekunczosc mezczyzny - nie psia sluzalczosc, ale przeciez wszystko z umiarem trzeba... Juz kiedys odpowiedzialam, mialam faceta strasznego brzydala, nie jest juz brzydki, bo po pierwsze jest zadbany - ma brzydka szczeke - to zarost, ma oczyska wylupiaste - okularki ladne, chude nogi - bojowki itp itd. Do tego dowartosciowal sie, bo mu nigdy nikt komplementow nie prawil. Jest inteligentnym wartosciowym facetem. Teraz patrzy ludziom prosto w oczy, zartuje, usmiecha sie czesto, (zdjal aparat ohydny niedawno),. Przeszedl metamorfoze fizyczna (hehe, nawet nie wiedzial kiedy :) ) i psychiczna - przy czym ta druga wazniejsza, bo pokonal lek i kompleksy! Bylismy razem ponad trzy lata, cos sie wypalilo, ale on na pewno sobie znajdzie fajna panne. A ja - coz, kolejny brzydal sie kolo mnie kreci i to w dodatku duuzo starszy :) Jak bedziesz biadolil Kurduplu, to Ci wysle fote moja, mojego bylego i mojego obecnego absztyfikanta. Ale uwazam, ze to TY jestes nastawiony na patrzenie na wyglad. A konstruktywna krytyka - Kurduplu, popros siostre, kuzynke o lekki wizaz, moze inaczej wlosy powinienes nosic, inne ciuchy, okulary itp. Jak sie poczujesz troszke bardziej atrakcyjny, to bedzie Ci latwiej popracowac nad swoboda bycia, nad usmiechem itp.

Gość Falkoonn
mmm

Gość 456456
"Jesli kobieta patrzy tylko na wyglad, to jest pusta. " Jeśli TYLKO to faktycznie. Ale dla mnie wygląd też jest b. ważny. Byłam i z przystojniakami i z brzydalami. Niektózy brzydale mnie pociągali (Ale mało który), niektórzy nie. Z tymi drugimi nie wytrzymywałam za długo. Nie da się stworzyć szczęśliwego związku bez pożądania. Wtedy może być tylko przyjaźń. Na marginesie - ja również boję się przystojniaków. Boję się że nie będą wierni. U mnie z tą różnicą niż u autorki - przystojni również zwracają na mnie uwagę. Mój ideał to facet z którym mogę rozmawiać (więc neinteligent nawet najpiękniejszy odpada), ale tez taki który mnie pociąga, jednak nie jest pięknisiem jak z okładki, bo nie ufam takim.

Gość Falkoonn
Do bardzo kobiecej 21 . Jestem ,przystojnym blondynem , szukam swojej miłości i ją znajdę lecz nie w Polsce, nie interesują mnie brzydkie kobiety ha ha , nie jestem typem babiarza mam 23 lata .Czuję że kobiety boją się mnie lub krępują , może Polki wolą brzydkich facetów z ciemnymi włosamni.Przecież przystojniacy nie są puści .Nie lubię mentalności polek są oziębłe .

Gość Falkoonn
Nie bój się przystojnych facetów .Każdy ma swoje kompleksy, ja także.

Gość Falkoonn
wyniośli i podli ludzie są brzydcy i ładni.Nie należy oceniać ludzi po pozorach

Gość Falkoonn
masz rację wszystkim żądzi kasa .Ludzie się sprzedają i żenią dla kasy.Może i racja ale może coś takiego jak uczucia istnieją. hmmmm

Gość Falkoonn
Polska to kraj gdzie ludzie oziębli bo cholernie zimno, no i oczywiście many , many, many..... to specyficzny kraj , dziwny mentalnie.

Gość Falkoonn
Dziwne ludzie maszkają w Polsce no nie H(Chagun)? he he he heeeeee.Europa się nas wstydzi.Za teletubisia

Gość Falkoonn
komiczne to powiedzenie że facet musi być tochę przystojniejszy od diabła oraz tabu i pruderia

Zawsze mnie śmieszy jak ktoś pisze - jestem ładna bo oglądają się za mną na ulicy, mądra bo studiuję medycynę :) Wiesz ile moich koleżanek skończyło medycynę?? niezbyt mądrych tak życiowo ale umiejących ryć, stukać, kuć, jak zwał tak zwał. to, że się oglądają też nie jest wyznacznikiem urody;)

Gość przystojni mezczyzni maja
wysokie mniemanie o sobie nie mowie o wszystkich ale o wiekszosci maja swiadomosc swojej atrakcyjnosci i staraja sie udowodnic kobietom ,ze "to za wysokie progi" jak dla nich...

Gość ..ja..
A moze po prostu oni wyczuwaja w Tobie te obawe, niechec (tak to moga interpretowac) i dlatego nie uwazaja, ze warto do Ciebie podejsc, zagadac?

Gość falkoonn
ludzie wy chyba macie problemy emocjonalne , seksualne, i psychiczne bo nie jesteście nieszczęśliwi w swoich związkach partnerskich . No i teraz wzdychacie i narzekacie na swój los , weźcie w garść

Gość falkoonn
... bo jesteście nieszczęśliwi w swoich związkach.... error sorry

Gość falkoonn
czas się wziąść w garść i mocować się z losem .Nikt nikogo nie kocha, lecz każdy siebie bo każdy człowiek to egoista a jeżeli uważa inaczej to sam się okłamuje , ... nie mówię wierszem lecz prozą.

Gość falkoonn
większość ludzi do wzrokowcy , bezwzględu na płeć , trele morele

Gość amerrikka
och ja mam to samo.... jak mi się ktoś podoba, to nie zwróci nigdy na mnie uwagi, za to brzydal pojawia się znów na horyzoncie ;)