Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana Gosia 25

chce wyjechac, nic mnie tu juz nie czeka, zalamka

Polecane posty

Gość zalamana Gosia 25

Facet sie mna znudzil po 4 latach zwiazku. Siedze w domu i rycze albo gapie sie w monitor. Mam 25 lat i zero checi do zycia.

Gość skąd ja to znam
Gosiu, pracujesz gdzieś? Wiem z doświadczenia (własnego), ze o problemach zapomina się najlepiej gdy ma się bardzo dużo pracy. Mam podobna sytuację do Ciebie...

Gość 1231
poczekaj na mnie jak sie obronie we wrzesniu tez wyjezdzam u mnie tez nic ciekawego jednak... raz tak raz tak... mam dosc hustawek a praca rzeczywiscie pomaga, nie ma czasu na smutasy:)

Gość zalamana Gosia 25
Pracuje ale po pracy wracam do domu i jest bardzo ciezko.. Wyjscia do lokali to dla mnie mordega:( A kiedys tak lubilam sie bawic. A jak u Ciebie bylo?

Gość 1231
ja nie trafiam z facetami i chce sie odciac od wszystkiego zrobic mgra i wyjechac zaczynac wszystko od nowa z nadziejami na lepsze zycie narodzic sie na nowo poznawac nowych ludzi ŻYĆ!!! :) :D :) :D

Gość skąd ja to znam
Ja jestem rok starsza od ciebie, miałam fajnego faceta, mielismy sie pobrac, zdradził, odszedł, mineły dwa lata, nadal meczy mnie ta przeszłośc, do lokali nie chodzę,1. u mnie w miescie jeden pub, w którym średnia wieku to 18, 2.nawet nie bardzo mam tam z kim pójść, mam trzy przyjaciółki, wszystkie trzy to mężatki z dziećmi...załamka , mówię Ci, najgorsze jest to, że pracuje w szkole i za chwile zaczna się wakacje...oszaleje przez te dwa miesiące, bo będę stale myśleć....

Gość zalamana Gosia 25
ja tez pracuje w szkole... co za zbieznosc. Dwa miesiace wolnego. U mnie to jeszcze swieza sprawa:(

Gość skąd ja to znam
czego uczysz? Ja męcze się w liceum-ucze j. niemieckiego... Wczoraj dostałam propozycje od rodziny z Niemiec, aby zostawic tu to wszystko i przyjechac do nich, prace mam miec zapewniona, podobno miałabym szanse zostac na dłużej...może wreszcie uciekłabym od złych myśli.....od ciągłego wracania do przeszłości....od niego.....

Gość zalamana Gosia 25
hmmm a ja jezyka angielskiego

Gość skąd ja to znam
no nieźle, faktycznie zbiezność.... może zaplanuj sobie jakies szalone wakacje, podróz zagraniczna ( chociaz przy naszej pensji...) faktycznie tak, jak wspomniała 1231 trzeba byc między ludźmi.....