Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riko

Chcialem was ostrzec,szczególnie...

Polecane posty

Gość Riko

...młodziez. Chce sie z wami podzielic pewnym tematem mozecie go komentowac.. Zaczynałem w wieku 10 lat,,mój pierwszy komputer wtedy byl dobry ale mialem nowy.i od tego sie zaczeło hacking wpadłem w to ale nikomu tego nie zycze programy na początek łamanie hasel potem wlamanie na czyjś komp jeszcze potem pierwsze programy a na końcu wirusy zaczęłem tworzyc...Wiem jestem przestępcą ale moze mnie zatrzymacie za to ...ale nigdy nas wszystkich nie zatrzymacie poniewaz "JEST NAS WIELU" !!!! otrzegam dzieci nie idźcie za tym teraz mam troche więcej lat i nie moge bez tego zyc bez tch programów i bez tego wszystkiego mojego "WIRTUALNEGO ŚWIATA" wiem ze jest to złe .Nie lubicie mnie bo jestem od was lepszy w programowaniu i za wasze komputery w które moi kumple wchodzą ale ... OStrzegam nie idźcie za TYM!!!!!! :(

qrna od kilku mc siedzi mi haker w kompie i przekazuje moje informacje rzygać sie chce jest moim cieniem i nie moge sobie z tym poradzic nie moge korzystac z kompa tak jak dawniej koles mi zatrul zycie powinien sie leczyc!!!!!!!!!!!!!

Gość noob
swietna historyjka, ale może nauczysz się poprawnie pisac w języku polskim skoro chcesz w nim pisac ? może wtedy historyjka bedzie ciekawsza bo bardziej zrozumiała ... ?

Gość noob
wiesz fuckt to musi być jakis domorosły hakier :O bo każdy szanujący się haker włamuje sie po to by zobaczyć albo potwierdzić, że potrafi się włamać a nie by dla zabawy zaszkodzić jakiemuś zwyczajnemu userowi :O

Gość te noob
a to do kogo

Gość noob
a jak ci się wydaje ?

dostal zlecenie na kogos innego i trafil na mnie i chyba mu sie spodobalo moje zycie😭 juz powiedzmy ze sie przyzwyczailam ale to byl koszmar na początku w dodatku swiadomosc ze ktos wie wszystko o Twoim zyciu ja wiem ze to moze nieprawdopodobne ale on spalil plyte główną komuś z kim sie poklocilam:o

Gość a jak na nowo mpostawisz syste
i wszystko zsofmatujesz to on dalej jest????

ma moje IP ja sie na tym nie znam az tak

Gość PaniKotka
c o z te go z e ma T wo je IP ?

to mi lepiej kurna pomoz sie wlamac na skrzynke pewnej osobie :P

Gość O.o
noob to złodziej w Tibi :P

Gość a skad to wiadomo
ze ktos Ci grzebie w kompie???

Gość kasdjasld
jak na moj gust osoba grzebiąca w moim kompie to zwykły złodziej a nie haker. Po drugie wirusy - to zwykle chamstwo:) Po trzecie co to za zycie spedzone przed kompem? mozna poszukac tutaj konkretnych powodow: brak znajomych, nienawisc do ludzi, niskie poczucie wlasnej wartosci i chec odegrania sie na innych? kto normalny niszczy cudza wlasnosc albo grzebie w Twoich prywatnych rzeczach....? to tyle co mialam do powiedzenia:]

naprawdę, nie jestem w stanie was zrozumieć drogie panie. Antywir+firewall + ciągle uaktualnienia ze strony microsoftu , od czasu do czasu mozna sprawdzic twardziela w poszukiwaniu spyware\'u. I nikt Ci kompa nie ruszy. Nie ma szans. Cuda sie nie zdarzaja. Chyba coś ściemniasz droga panno albo masz zwidy albo obsesje:)