Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi

NAWILŻANY PAPIER TOALETOWY Z ROSSMANNA

Polecane posty

Gość o co tu chodzi

Czym się różni od chusteczek nawilżanych dla dzieci? Czy mogą używać ich dorośli do higieny intymnej?I co lepsze ten pachnący słodko papier czy chusteczki?

Gość osiołek matoł
no co nikt nie uzywał i nie wie? Niewierzę?

Gość Nie wiem ...............
pierwsze o tym słyszę, ale wiem, że swojego czasu uzywalam chusteczki higieniczne do hidieny intymnej i ... okazało się, że zrobiłam sobie więcej problemow jak dobra :-D Więc nie przesadzajcie z ta higieną :-D

Gość osiołek matołek
on jest taki pachnąc owocami! do pupci po kupce jest siuper! ja używam chociaż mam ponad 30 latek.

Gość No i co o tym sądzicie
Nikt nie uzywał go? I nic o nim nie słyszał?

Gość o co tu chodzi
tak tak. właśnie chodzi mi o ten pierwszy link, o ten pachnący papier. Właśnie go kupiłam. I nie żałuję! Jest on świetny! polecam.

jja tez mam nawilżający papier rossmana, ale zaden z tych dwóch jeszcze go nie uzywałam i mam obawy.... miałam chusteczki rossmanna do demakijażu twarzy, po których strasznie szczypała mnie twarz i na razie nie będę ryzykować zaopatrzyłam sie także w chusteczki do higieny intymnej (także rossman) i leżą sobie....

Gość biedronka w ciapki
Nie polecam chusteczek do demakijazu "Rival", sa mocno perfumowane dlatego pewnie szczypala mnie twarz i bylam cala czerwona! Za to ten papier toaletowy ( pierwszy link) jest super, ale oczywiscie uzywany nie do twarzy! ;)

Gość rossmanka
No to mnie pocieszylas,bo wlasnie kupilam chusteczki do demakijazu Rival,tylko jeszcze ich nie uzywalam

Gość sprzataczka
to moze uzyj ich do ...du.... no wiesz:D

Gość tak a potem
bedziesz mieć problemy z d.....

Gość naja30
Chodzi o to, że te chusteczki rozpuszczają się w wodzie i możesz je po wytarciu dziecku tyłka wrzucić do toalety bez obaw , że zatkają kibelek. Ja używam do wycierania 2 latka.

Gość gość
nawilzany papier toaletowy to jak nazwa wskazuje papier toaletowy normalny papier nie wyciera wszystkiego dokladnie plus moze niektorych podrazniac, np przy hemoroidach, wrazliwym odbycie czy przy biegunce kiedu po raz enty pocierana skoroa o***tu po prostu zaczyna byc podrazniona tak samo jak nos przy katarze, Nawilzany papier super tez sie sprawdza na wyjazdach gdzie nie zawsze jest dostep do papieru toaletowego np w Azji Ja zawsze mam taki papier przy sobie niekiedy musze zalatwic sie w pracy czy w innym miejscu publiczny, gdzie nie mam mozliwosci podmycia sie po grubszej sprawie, taki papier to wybawienie.

Gość gość
Tylko, że ta chemia, którą jest nawilżony, też podrażnia. Nie powinno się go używać na codzień, bo można się różnych infekcji nabawić.

Gość gość
bardzo dobry do podcierania pupy

Gość gość
gość wczoraj Jak to w jakim wieku. W takim, że woda w kranie jest na okrągło i po to ona jest, żeby tyłek po kupie umyć porządnie. Nic nie zastąpi mydła i bieżącej wody. Papier nawilżany, to namiastka mycia, dobra owszem ale poza domem.