Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godność

dlaczego my kobiety nie mamy godności do facetów też

Polecane posty

Gość godność

tylko nażucamy się, piszemy, dzwonimy... dlaczego zawsze wydje się nam, że uda się naprawić, kiedy on tylko szukał pocieszenia? zabawy? ......................... tęsknię

nie wiem czemu odkąd byłam małą dziewczynką to w bajkach, w filmach i wszędzie mi wtłaczano, że to mężczyzna zawsze robi pierwszy krok i to on zawsze się kocha w kobiecie i stara się o nią. Życie brutalnie zweryfikowało te banialuki wciskane od małego przez bajkopisarzy. Wszędzie wokół widzę, że to kobieta myśli ciągle o mężczyźnie, pize, dzwoni, łazi za nim.. Kto tu jest pszczołą a kto miodem ?

godnosc to nie ma ta, co łapie na ciążę wszytsko inne to nic inego jak DBANIE o związek:) jedno i drugie, jedno i drugie:)

Gość godność
jak tylko facet nas zainteresuje, to jesteśmy gotowe na wszystko niestety często jest tak, że on w tym samym momoencie przestaje interesować się nami.....a my głupie oszukujemy się, wierzymy..... robimy z siebie idiotki, tylko po to, by kontynuować, nie utracić, z nadzieją..... po co, przecież on nas nie chce

Gość godność
wodna - lilia a ta co ŁAPIE SIE NA "CZUŁE SŁÓWKA"? ile jest takich.... naiwnych, które myśla, że przewróćą świat faceta gówno prawda, wszystko po, by wykorzystać... sex, dalej nic, choć miało być inaczej............................. tęsknię

Gość nie chce byc zlosliwa
ale jesli "naŻucałaś"mu sie piszac z takimi bledami to nie dziwie sie, ze juz go nie ma w Twoim zyciu :O