Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Śmiałabyś się gdyby okazał się 22 letnim prawiczkiem, który nie miał dziewczyny?

Polecane posty

Gość Idź w końcu
na dziwki i nie pisz ciągle tego samego. Na początek najlepsza jest doświadczona kobieta albo najlepiej dwie

Gość apv...
po co dziwka, bądź facet z zasadami, nie pierdol się jak krolik nie daj sie, dziwka wyrwie z ciebie kazdy szmal, ty pieprz to i niech innym bęeeeeeeedzie żaaaaaaaal. tak śpiewałem ja - jarząbek

Gość Justynka_19
Dla mnie nie jest to śmieszne ale co najmniej dziwne...

Gość apv...
Justyna_19 nie każdy dyma się ile wlezie, niektórzy mają blokady psychiczne i nie są urodziwi, tobie wystarczy ze założysz sukienke, jak jesteś ładna uśmiechniesz i oto przed tobą pojawią się chętni o IQ małpki mężczyzni gotowi złożyć w tobie nasienie.

Gość gość
A dla mnie nie. wole prawiczka niz takiego, co przelecial juz kilkanascie panienek i bedzie mnie do nich porownywal:o

Gość gość
to sobie zwal pytonga, podobno pomaga 🖐️:D

Waliłem nie pomaga, prysznic nie pomaga, obrady sejmu nie pomaga, jedzenie bromu nie pomaga.

Gość gość
hmmmm, no to moze mlotkiem przez leb?:D

Gość helle
okazał się 24letnim i jest najzajebistszym facetem, jakiego miałam. Takze w łóżku,a podkreślam, że doświadczona ze mnie dziewoja :-)

Gość helle
Wiem coś o tym.Trzy plutony żołnierzy służby zasadniczej z jednostki kafarowej zrobiło swoje.Teraz i mudżahedini to dla mnie małe miki.Biore ich po 5 na raz:classic_cool:

Gość kobieta-trzydziecha
Potszywacz, o 1 w nocy przyszedł, jak mucha taka co obudziła się w nocy i buczy nad uszami harcerzy.

Gość Justynka_19
Dzięki za pojazd. Mam stałego chłopaka. Po prostu nie znam nikogo w tym wieku kto by z nikim nie spał. Dlatego to dla mnie dziwne.

Gość potszywcccacz
Justynka_19 po prostu jesteś zblazowaną nastolatką spedzajcą randki w klubach, i dla ciebie to naturalne środowisko, cpuny, dziwki, anale, połyki, itd.

Gość kobieta-trzydziecha
Wyręczam Marie K. w obowiazkach malzenskich.:classic_cool:

Gość do Justynka
W jakim srodowisku sie obracasz? Studiujesz? Pracujesz?

Gość Justynka_19
Moim chłopakiem jest młodszy brat Romana G.Sa jak dwie krople wody:D

Gość ____________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gość Justynka_19
Już ktoś się za mnie podszywa. Nie będę się zniżać do Waszego poziomu i Was obrażać. Wyraziłam swoje zdanie i tyle. Ktoś spytał w jakim środowisku się obracam: właśnie zdałam maturę. A czy to ma coś do rzeczy? O co Wam chodzi? To że jest dla mnie dziwne że chłopak w wieku 22 lat jest prawiczkiem świadczy o mnie że jestem z patologicznej rodziny a mój chłopak i znajomi to ćpuny...?! Brak słów na Waszą reakcję.

Gość do Justynka
To ma duzo do rzeczy. Bo to znaczy ze w Twoim srodowisku wszyscy...seksza. To dziwne ze nie znasz zadnego prawiczka w swoim srodowsku, przeciez masz dopiero 19 lat.

Gość Justynka_19
'wszyscy się sekszą' Jak są w stałym związku to normalne. A że prawie wszyscy moi znajomi mają swoje drugie połówki... Patologia jak nic. :/

Gość do Justynka
Prawie wszyscy...a reszta?

Gość Justynka_19
A reszta miała kiedyś. I to że mam 19 lat, nie znaczy że tyle lat mają wszyscy moi znajomi. Aha i jeszcze żeby nie było, mój chłopak jest w moim wieku. Koniec tematu. To nie jest topik o mnie.

Gość 29
O rany facet nie przesadzaj!!! Jeszcze zdążysz to zrobić milion razy! Jak spotkasz tą jedyną to sobie nadrobisz. Póki co nie myśl tyle o tym i przypadkiem nie próbuj wkładać w byle dziurę bo możesz mieć potem jeszcze większe zahamowania.