Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaotycznie w głowie

zranił,okłamał...

Polecane posty

...zniszczył moją miłość (moją, bo jego,jak widać, nie było) Przejść obok z podniesioną (pozornie) głową czy?...no własnie, co? Nie pytajcie proszę co zrobił, ogólnie - zabił wszystko, co we mnie było najdrozsze,najpiekniejsze:( Pierwszy raz w życiu poznałam uczucie przejscia z miłości do nienawiści

Wiem,że muszę olać, ale jak zachować godność, jak uchronić się od błędu, bo w mojej głowie chaos? Pomysł za pomysłem, za kilka dni, może miesięcy każdy z tych pomysłów uznam za beznajdziejnie głupi.

margaret23, temat stary jak świat, może już nawet wyświechtany na kafeterii, prowadził życie obok, z wieloma innymi. Jaka ja byłam naiwna:(

Gość FLORE
nie przejmuj się, ja też takiego poznałam, całkiem niedawno zresztą, tak z podniesioną głową, z uśmiechem na twarzy olej go na maxa nie rób nic, niczego nie zmienisz, a tylko się poniżysz, po co? trzymaj się :)

Dlaczego my kobiety potrafimy byc oddane i lojalne, a potem słono za to płacimy?

Gość FLORE
bo jesteśmy tak wychowane przez to głupie społeczeństwo, nauczono nas, że szczęśliwa kobieta to kobieta mająca partnera (najlepiej męża), poza tym kobiety sa chyba wrażliwsze...

bo kobiety sa rpzede wszystkim wrażliwe i uczuciowe faceci podchodzą do tego bez emocji a my.... nas boli bo nie potrafimy być z kimś bez emocji, uczuć a zranione uczucia bolą

FLORE, zgadzam sie co do wrażliwości kobiet, jest zdecydowanie wieksza niż u mężczyzn. Mężczyznom jakoś wszystko uchdzi "na sucho", a my musimy zawsze się trzymać, uważać

Gość FLORE
a wiecie co jest najgorsze że my o tym wiemy, czasami nawet czujemy intuicyjnie, że znajomość może się źle dla nas skąńczyć ale....korci, a potem płaczemy

Kobieca intuicja nie zawodzi. Kilka dni temu czułam jakis niewyaśniony niepokój, nawet mówiłam mu o tym, pocieszał, uspokajał. Dzis przypominam jego słowa, kiedy wciąż "paplał" o miłości, zapewniał co do wierności, kłamał patrząc prosto w oczy, dziś chce mi się wymiotować.

Gość FLORE
ale świnia!!! totalna zlewka, niektórzy tacy są i nigdy się nie zmienia współczuć trzeba tym, które jeszcze z nim są i już a ile on ma lat?

dość powiedzieć,że to dorosły mężczyzna, ale niedojrzały emocjonalnie

Posluchaj... Nie znam tego uczucia, wiec nie wiem, czy moge sie wypowiedziec, ale zaryzykuje. Moim zdaniem, nie powinnas sie unosic duma, nie mozesz pokazac mu, jak bardzo Cie skrzywdzil. Z tego, co piszesz, wywnioskowalam, ze to skonczony ham, dlatego nie miej skrupolow. Nie daj mu tej satysfakcji, i pokaz ze jestes silna, ze stac Cie na kogos wartosiowego. Zajmij sie czyms, nie zamykaj sie na kontakty- szukaj nowych osob, nie rezygnuj. Nie pozwol na to, by przez jednego imbecyla zawalil Ci sie swiat. A ja wyznaje zasade, ze nic nie dzieje, seii bez przypadku i kto wie?? moze tak mialo byc, bo obok jest ktos, kto czekal na Twoje uczucie, a Ty bylas zajeta? nie trac wiary, pozdrawiam i zycze powodzenia w skeljaniu SIEBIE.

Posluchaj... Nie znam tego uczucia, wiec nie wiem, czy moge sie wypowiedziec, ale zaryzykuje. Moim zdaniem, nie powinnas sie unosic duma, nie mozesz pokazac mu, jak bardzo Cie skrzywdzil. Z tego, co piszesz, wywnioskowalam, ze to skonczony ham, dlatego nie miej skrupolow. Nie daj mu tej satysfakcji, i pokaz ze jestes silna, ze stac Cie na kogos wartosiowego. Zajmij sie czyms, nie zamykaj sie na kontakty- szukaj nowych osob, nie rezygnuj. Nie pozwol na to, by przez jednego imbecyla zawalil Ci sie swiat. A ja wyznaje zasade, ze nic nie dzieje, seii bez przypadku i kto wie?? moze tak mialo byc, bo obok jest ktos, kto czekal na Twoje uczucie, a Ty bylas zajeta? nie trac wiary, pozdrawiam i zycze powodzenia w skeljaniu SIEBIE.