Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalenna

JAKI POLECICIE MI KREM Z FILTREM UV

Polecane posty

Gość madalenna

DO TWARZY TANI I DOBRY DO SUCHEJ SKÓRY Z DUŻYM FILLTREM

Gość kaledonia
Kupiłam ostatnio Iwostin intensywnie nawilżajacy z filtrem spf 20.Nie wiem czy to duży filtr,ale są mniejsze.Cena ok 25zł w aptekach.

Ja polecam również to co wyżej - Iwostin nawilżający o przedłużonym działaniu z filtrem 20 - rewelacja:)

Gość kaledonia
madalenna ,tańszego kremu z filtrem niż Iwostin nie kupisz niestety:(Polecam i pozdrawiam.

Gość tani i dobry
:D jasne :P

Gość delikatna-zrozpaczona
a Iwostin nadaje sie do cery tłustej i mieszanej?

drqapichrust mam pytanko :)) czy ten krem barwiacy jest ciemny czy jasny . iWdzisz zamierzam go kupić niestety nie maja probek ...a tak w ciemno ? to ryzyko .Te ktorych uzywałam dotychczas pozostawiały białą poswiatę na twarzy , zatem krem tonujący byłby idealnym rozwiązaniem.

ten svr jest do cery b. jasnej. ten biodermy dla ciemniejszej.nie umiem dokładniej napisać. co do svr- to obecności żadnej białawej poświaty nie stwierdziłam, używam go jako podkladu i naprawdę świetnie się sprawdza. biodermę mam przez przypadek i nie używam, bo za ciemny (ale ja mam skórę wyjątkowo jasną) svr bardzo ładnie przykrywa ewentualne zaczerwienienia i nie tworzy efektu maski. 🌼

Gość niebieskooookaa22

Gość niebieskooookaa22
AVENE z pomarańczowym kółeczkiem, taki "łososiowy" kolorek... ja mam 20 UVA i UVB

Słuchajcie, a czy ktoś z was zna kosmetyki Merino? Znalazłam tą markę na stronie aanatural.pl i zastanawiam się nad tym, czy opłacałoby się je kupić. Z opisów wynika, że są to znakomite kosmetyki, posiadające filtry, lanolinę, nawet są z witaminami. Myślę, że tego typu składniki mogą bardzo dobrze oddziaływać na suchą skórę, która potrzebuje nawilżenia. Co myślicie o tych kosmetykach, czekam na wasze opinie.

Gość Helga...
Mi dobrze służą kremy wspominanej tu marki SVR oraz Iwostin. Obie marki mam sprawdzone i mogę polecić. SVR ostatnio kupowałam w sklepie z kosmetykami Juventy w CH Manufaktura w Łodzi za nieco ponad 40zł i bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Ja stosuję filtr P20, można go kupić w aptekach, jest naprawdę wyjątkowy, kierowany głównie do osób spędzających dużo czasu na wolnym powietrzu (np sportowcy). Ma wyjątkową konsystencję, która nie jest tłusta, więc buzia się nie świeci, nie jest odczuwalny na buzi a zapewnia 10h ochrony. Naprawdę świetny produkt.