Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanek płock

Sex bez zobowiazan

Polecane posty

Gość Kochanek płock

czy jest jakas dziewczyna/kobieta zainteresowana moja propozycja? jezeli tak to zapraszam na mail. Jeszcze nie spotykalem sie w ten sposob, ale chcialbym sprubowac czegos nowego, moze opiszecie mi swoje przezycia i doswiadczenia z tym zwiazane. zapraszam do dyskusji i serdecznie pozdrawiam!!!

Gość mexx
masz 21 lat?

Gość Kochanek płock
mexx mam 24 lata, 21 to tylko przy loginie poczty tak wyszlo bo zajety byl 24. pzdr

Gość Mnie podnieca seks
a ile masz lat?

Gość Kochanek płock
zawsze chciałem zobaczyć nagą kobietę, po 14 latach spędznych w więzieniu coś mi się od życia należy!!!! mogę zrobić wszysto BSM, piss, fisting, jedzenie gówna, co tylko chcecie ale prosze odezwijcie się do mnie!!!!!

Gość Kochanek płock
mam na imię Damian:-P

Gość a możę a może
a może pokażesz nam jakieś swoje zdjęcie??????/

Gość Kochanek płock
ktos sie podemnie podszywa... przepraszam za internautow, najlepiej nie wykazywac zainteresowania i nie zwracac na nich uwagi. sorka w ich osobie

Gość Kochanek płock
hmmm zdjecie? mysle ze wszystko jest do zalatwienia, ale nie chcialbym dawac nikomu mojego zdjecia po dluzszym zapoznaniu sie z Ta osoba...

szkoda, ze z Płocka jesteś. Ja uwielbiam sex:)Od dłuższego czasu nie jestem w stałym związku, wolę spotkania i związki tzw luźne. Nazwiecie mnie szmata...mam to gdzieś. To moje życie i będę żyć dla siebie, tak jak lubię a nie pod opinię innych...niestety z Krakowa do płocka czy z Płocka do Krakowa z deka daleko:/nie mniej powodzenia w poszukiwaniach;)no i niezapomnianych wrażeń:P

Gość Kochanek płock
po dluzszym zapoznaniu sie oraz dobrze ukladajacej sie rozmowie, wszystko da sie zalatwic / o to mi chodzilo w poprzednim poscie!!!

Gość Kochanek płock
NiuniaZinGwa ---> no rzeczywiscie szkoda:(, ze taka odleglosc nas dzieli. rowniez zycze owocnych poszukiwan, serdecznie pozdrawiam Krakow!

Gość Kochanek płock
poszukuje kobiety z plocka lub okolic!!!