Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdlfcc

czy jest sens bycia z facetem ktory

Polecane posty

Gość sdlfcc

chce se pobrac tylko i wylacznie dla mnie.. sam by nie chcial zrobi to tylko aby mnie nie stracic i dla mnie.. czy to dobry znak? bo juz sie pogubilam

Gość bfdekuhystegkkk
Jak to aby Cie nie stracic? Bez slubu Cie straci???

Gość sdlfcc
tak bo go rzuce jak sie nie pobierze ile mozna chodzic??ja mam 26 a on chce jescze z 5 lat. chodzic.. wtedy bedzie za pozno na dzieci na wszytsko ile mozna poza tym meiszkac z rodzicami..? i byc nieodpowiedzialnym za swoja dziewczyne??

Gość moim zdaniem masz
racje tak podchodzac do tematu i walczac o zasady,ktore sa dla ciebie wazne. Ale zaraz znajdzie sie tu paru madrali, ktorzy ci powiedza, ze zalezy ci tylko na weselichu i bialej sukience, a nie na facecie, wiec sie lepiej nastaw.

Gość jeden z mądrali
zalezy ci tylko na weselichu i bialej sukience, a nie na facecie %-)

Gość moim zdaniem masz
Ale radze wam dluga i do bolu szczera rozmowe. Musisz byc pewna,ze facet zdaje sobie sprawe z konsekwencji wziecia slubu,ze jest tego w pelni swiadomy i ze jest pewny,ze chce byc z toba do konca zycia, mimo,ze na slub naciskasz ty, a nie on. jezeli facet nie bedzie o tym w 100% przekonany, to wroze wam szybki rozwod.

Gość bfdekuhystegkkk
No ok, ale wydaje mi się, że skoro facet jest gotowy wziąć z Tobą ślub i nie chce Cie stracić, to znaczy że na prawde mu na Tobie zależy.

Gość moim zdaniem masz
bfdekuhystegkkk tez ma duzo racji mowiac,ze jego postawa swiadczy o tym,ze bardzo mu na tobie zalezy. Gdyby bylo inaczej, to przeciez w dupie by mial ten caly slub.

Gość pogadaj z nim czemu
sam z siebie nie chce slubu?? jakie sa jego powody?? jednak jak pisali poprzednicy - fakt, ze chce sie pobrac ze wzgledu na Ciebie swiadczy o tym, ze jednak mu na Tobie zalezy bardzo...troche dziwna sytuacja:O pamietajcie, ze slub to powinna byc przemyslana deyczja wspolna!

Gość panoramaMorska
jedno z was będzie musiało się poświęcic. albo ty sobie odpuścisz i poczekasz te... 5 lat. albo on sobie odpuści i dla świętego spokoju ( twojego) się z tobą ożeni. tak czy siak , jedno z was będzie musiało ustąpic. pytanie tylko czy stać was na to ? czy was to przypadkiem w jakis sposób unieszczęśliwi...? polecam długą , szczerą, wyczerpującą rozmowę. byc moze on nie chce sie zenic, bo do konca nie wie jak to wszystko sie ułoży.moze ma jakies niedobre i niepotrzebnie zle wyobrażenia na temat małzenstwa... moze ta rozmowa pozwoli wam na rozwianie wspólnych obaw. powodzenia.

Gość sdlfcc
dzieki macie wszyscuy racje on nie chce sie pobrac bo to typowy synus mamusi i na wszystko mu starczy czasu mowi...chce byc jak najdluzje z mamusia.. gadalismy o tym milion razy on chce ze mna byc naprawde kocha mnie ale tez sie boi jak to niedojrzaly facet ja nie chec slubu wielkiego tylko mala skromna uroczystosc nie chodaiz mi o weselicho on wie on jest niedojrzaly i ja o tym wiem i on ale trudno , jak go teraz "zlapie"to nie zmarnuje sie przy boku mamusi,,a jak poczekam tol juz sie nie pobierze..tak mysle ale dzieki za slowa otuchy ze mnie kocha..:)))

Gość wielbiciel pozdro600
co wy wszyscy macie z tymi , ślubami , dziećmi w tym wieku :( po co tak się spieszycie młodzi jestescie jeszcze bardzo

Gość sluby i wesela
Chociaz z drugiej strony jak on jest taki synus mamusi to ty sie moze lepiej jeszcze zastanow ;) Ale powaznie mowiac, skoro sama wiesz,ze on jest niedojrzaly, to nie boisz sie tego troche? Nie boisz sie,ze wszystkie obowiazki, problemy spadna na twoja glowe, bo jak bedzie trzeba cos zrobic, podjac jakas decyzje to on bedzie mial dwie lewe raczki,bo zawsze mamusia za niego wszystko robila?

Gość sdlfcc
po pierwsze po co nam sluby i czemu sie spieszymy?? bo juz za rok nie ma wolnych fajnych facetow..a my mamy normalny macierzynski instynkt normalne ludzkie myslenie i koniec ile mam latac i szukac wrazen.??? a po drugie czy ja sie nie boje jego niedojrzalosci i lewych 2 rak bardzo sie boje..ale wiem ze nie mozmna miec wszystkiego zastaawialam sie nad nim milion razy, nawet poznalam innego ktory jest taki dojrzaly, ale on ma juz inny problem...ina bajka..chyba pije, a to za duze ryzyko niestety..choc jest dojrzaly i juz by chcial slub... nawet chciaalm zerwac ale czy to jest powod?? wiem ze musze wiecej robic w zwiazku ale on tez jest dla mnie jakims tam oparciem, przeciez jest taki pogodny i optymista..i sie nie doluje bo mamusia zawsze jest!!!!!!

Gość sdlfcc
ratujcie!!!swcdkekscv

Gość a co tam
nie pobieraj sie i juz, znam goscia ktory jest nieodpowiedzialny i mial 2 zony, i chyba ma 3 dzieci, ciekawe kurde jak on to zrobil, chyba z tymi babami cos nie tak jest.

Gość sdfkg
hej i co tam?