Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galadriel

czy to jest aż takie straszne???

Polecane posty

Gość galadriel

chciałabym wiąć ślub we wrześniu 2007 roku, szczerze mówiąc to co czytam na różnego rodzaju forach i poradnikach przeraża mnie!!! czy przygotowania do ślubu i wesela to na prawdę taki koszmar? ponad rok wczesniej zalatwianie sali, zespołu... to jest chyba trochę przesada... chyba, że jestem nie z tego zaganianego świata...

Gość koobi
Bez paniki, ja swoich prawie nie odczułam, a wszystko załatwialismy sami.

Gość jaaaaaaa...
Mnie to też przeraża, na razie nie planuję, ale sobie tak tego nie wyobrażam. Zresztą za cholerę nie chcę brać kościelnego, nie chcę fety na 300 osób i nie chcę chodzić w bezie.

my mielismy 4 miesiace a wiekszosc spraw udalo nam sie zalatwic w 2 tygodnie. tylko naprawde sie sprezylismy, bo nie mieszkamy w Polsce i musielismy jak najwiecej zalatwic przy okazji urlopu. ale da sie :D

Gość koobi
Możesz mieć suknie , jaką chcesz i gosci np. 40 osób. I tez może byc udane

to nie musi byc takie straszne... tylko musisz sie zastanowic, jak ma to wszystko wygladac. My bierzemy slub we wrzesniu, decyzja zapadla dwa dni temu :) takze jeszcze nic nie mamy zalatwionego, na razie ogladalismy obraczki. slub bedzie cywilny, w sukni wieczorowej, potem obiad dla rodziny a wieczorem impreza w wynajetym pubie dla przyjaciol i znajomych. Jesli planujesz slub koscielny i tradycyjne wesele to faktycznie jest o wiele wiecej zalatwiania, trudniej o terminy i trzeba wydac duzo, duzo wiecej kasy.

Gość czerwcowa doli
w bezie? czy od dziś biała ślubna to beza? no wiesz? nie mów tak, kazda marzy o tym dniu i o tej bezie jak nazywasz suknie ślubna..