Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cd*

Jak nauczyc faceta ktory nigdy nie miał dziewczyny pieszczot.....

Polecane posty

Gość cd*

moze ktos poradzi jakich metod uzyc zeby go nauczyc moze jakis mezczyna sie wypowie :D

Przecie to je proste jak... no ... jak co? No .... proste jak p...lenie :classic_cool:

Gość moja rada
wez jego reka i porowadz go swoja, albo pokaz mu sama jak ma cie dotykac. Jesli chodzi o minetke to w trakcie mozesz go naprowadzac czy ma lizac wyzej czy nizej, bo poruszana jezyczkiem to chyba juz go uczyc nie musisz;):P

Gość cd*
wam sie to wydaje takie proste on dobrze za reke nie potrafi wziasc a co mowic wiecj......:(

Gość cd*
wam sie to wydaje takie proste on dobrze za reke nie potrafi wziasc a co mowic wiecj......:(

Gość giga B.
proponuje aby najpierw pocwiczyl na gumowej lalce...

Gość cd*
ja juz nie wiem co mam z nim zrobic jest super facet ciałko ma fajne ale reszta do niczego całowac nie umi :( dotykac tez nie ......... 😭 pomozcie

Gość cd*
no i co poradzicie ????????????? ja mam wrazenie ze wszytskiego musze go uczyc tylko kiepska ze mnie nauczycielka :( 😭

Moze weź co na wstrzymanie. Tak ci sie śpiesy?? Dej se trochy czasu. :classic_cool:

Gość cd*
to ile mam czekac az sie sie zestarzeje :( 😭 rolnik pomoz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cd*
masz racje nie miał nikogo...... i jak z nim postepowac jestes facetem to poradz cos :)

Gość cd*
kompletnie nie wiem co zrobic bo mam wrazenie ze on azchowuje sie troche jak gora lodowa ...taki zimny jest ....a jak troche go rozkrece to nie wie nawet jak mnie ma pocałowac ja probuje mu to pokazac ale mi to nie wychodzi za bardzo:O

Gość cd*
oj rolnik mow co chcesz tylko zeby to było z sensem ... wiem ze sobie zartujesz ale jak jestes facetem to cos z tego moze zrozumie ;)

Gość A ile on ma lat
Mam nadzieje ze jest to liczba dwucyfrowa...

Gość moze facetowi
brak talentu i wyobraźni:( a przede wszystkim checi, bo przeciez wszystkiego można się nauczyć... podrzuć mu może jakąś książkę o technikach seksualnych, niech sobie poczyta , albo pusc mu film ze swoja ulubiona scena erotyczna i powiedz mu że Cię bardzo ponieca i chciałabyś tak samo:)

Gość cd*
tak dorosły jest juz dawno ale co z tego jak nie wie .......

Łot to dobre pytanie je. A ile łon mo lat. I wiela ty mos lat dziewucha?

Gość cd*
ja wiem ze on nie miał nikogo a checi ma tylko ze to wychodzi mu odrowtnie a ja chciała bym mu pomoc dyskretnie zeby nie czuł tego ze nie potrafi czegos zrobic pytałam co lubi jakie pieszczoty pocałunki powiedział ze wszystko moze byc ...ale ja wiem ze powiedział tak dlatego ze sam chyba jeszcze nie wie co mu odpowida a co nie moze zaproponujecie mi cos co by go troche bardziej rozkreciło ;)

Sanuje cie ... durno d...o. Ześjes lo niego ważno - pewnie. I lo tego nie kce cie żnonć jak staro deskie. A zresztum - a bo jo wim. Moze nie łumi... :classic_cool:

Gość cd*
a czy wogole miał ktos takiego faceta?????? jak nauczyc go nawet dobrego przytulenia..........czułego namietnego pocałunku......juz nie wspomne o czyms wiecej ;)

Gość cd*
rolnik napewno mnie szanuje ale to calkiem inna kwestja bo oprocz tego tez nie potrafi ......i

Gość A ile on ma lat
Rolnik Ty masz cos z głową. Zamiast pytać nas sproboj odbyc z nim szczera rozmowe.

Gość cd*
no to mowie ze pytałam go ale nic sie nie dowiedziałam po tej rozmowie tyle co wiedziałam to wiem ...:O moze jakies propozycje konkretne macie tacy wygadani jestescie achy i ochy tu wypisujecie a rady nie dacie dobrej :(

Gość A ile on ma lat
Bo po prostu nie da sie na podstawie takich danych udzielic jakiejs madrej rady. Moze jest w tym wzgledzie b niesmialy? Bo w sumie kazdy chlopak by chetnie dal sie uczyc laseczce. A do jakiego momentu juz doszliscie? Bylo cos ostrego juz czy nie?

Gość cd*
a ty.........czy ty jestes facetem czy kobieta?

Gość cd*
napewno jest niesmiały to na 100% i mam wrazenie ze czeka az ja bede wszystko robiła a ja juz nie mam siły i pomysłow mi brak i takuwazam ze zrobił postep bo wczesniej wstydził sie mnie pocałowac nawet na powitanie teraz juz lepiej :) ostrego he he he wydaje mi sie ze jeszcze długo nic nie bedzie jesli ja go nie podkrece :P tylko juz nie wiem jak :( i włąsnie o to was prosze o rade jak go troche podkrecic zeby cos w nim sie zagotowało :D