Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krewka Teresa

a oskary nie zostały w końcu przyznane

Polecane posty

Kategoria 1 (1) gorrrąca25 Kategoria 2 (1) pucio Kategoria 3 (4) lusesita de milagros dolores Kategoria 4 (1) przedluzacz orgazmów Kategoria 5. (2) pucio Kategoria 6 (5) podszywacze Kategoria 7 (6) chujnia (vel Sami wiecie kto) Kategoria 8 (1) pucio Kategoria 9 oprócz pucia nie znam tamtej dwójki ( a pucio patrząc po liczbie pisanych topiców chyba za bardzo sie nie obraza) Kategoria 10 (1) lusesita de milagros dolores Kategoria 11 (4):o chujni i wszyscy wiedzą o co chodzi... Kategoria 12 (2) chujni Kategoria 13 (3) skalska podobno twój tyłek stał się już legendą? Kategoria 14 (5) chujnia KAtegoria 15 (1) pucio Kategoria 16 (4) pucio Kategoria 17 nie mam pojęcia Kategoria 18 (2) przedlurzacz orgazmów (tylko go znam z wymienionych więc go typuję) Kategoria 19 (5) primitiv i gorrąca Kategoria 20 (1) loża_szyderców KAtegoria 21 (4) mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewcznyny Kategoria 22 (2) TMT Kategoria 23 (4) kafeterija Kategoria 24 (3) chujnia Kategoria 25 (4) przedlurzacz orgazmów

Gość jestem za
xaxaxa zrobic gale;)

Zamierzchłe dzieje ale miło wspomnieć

Gość jestem za
to co napisałaś xaxaxa niech zostanie. Mnie tam nie ma,ale pare osób lubie:D

ehh nie ważne, wybory są w końcu co roku ;) jeżeli były w tym roku, mnie akurat nie było więc dopisuję swoje ;P

Gość sama.
Nie wiem o co chodzi,ale jestem za!!!

Gość gość
Mysle, ze trzeba uaktualnic kategorie. Typuje siebie w kategorii najbardziej durna baba na forum:P

Ogłaszam że podejmuję sie odnalezienia Jurego ;) Jutro zamelduję ;) Dobranocka :)

Gość hellow Beauty
Czekam wiec na relacje, w koncu oscary 2007 niedlugo, kto je rozda?

Napisałam maila ale nie dostałam odpowiedzi :( Jak coś będę wiedziałą to dam znać ;)