o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 jaka powinna byc? czekam na okres mam 36.9 denerwuje sie troszke bo to juz 40 dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do bleblus Napisano Czerwiec 1, 2006 A mierzyłas kilka dni, czy to taka jedna temeraturka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 dzis miarzyylam bo dzis jakos mi tak zle było jakbym była przeziebiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do bleblus Napisano Czerwiec 1, 2006 Szkoda ze nie mierzysz kilka dni-wtedy byłby jasniejszy obraz, a tak to nei da sie nic powiedzieć. Ale wiesz ze to trzeba w pochwie i przed wstaniem z łóżka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 no ja słysząm ze nie w pochwie normalnie pod pacha bo kiedys mi powiedzał o tym lekarz pierwszego kontaktu i ze moze sie podnosci przed okresem o 0.5 stopnia a w ciazy byc nie moge bo robiałam test na krew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do bleblus Napisano Czerwiec 1, 2006 To poczytaj sobie Metody Naturalne. A pod pachą to napewno sie nie mierzy w takim celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elemelek8222222 Napisano Czerwiec 1, 2006 Mysle,ze to dobra metoda sprawdzenia w ktorej fazie cyklu jestesmy..Zmierz temerature rano, moze byc pod pacha, jesli bedziesz miala 37 i wyzej, to najprawdopodobniej jestes w drugiej fazie, mysle,ze do 10 dni powinnas wreszcie dostac okres...A stosowalas moze postinor po odstawieniu tych pigulek antykoncepcyjnych? Ja kiedys odstawilam diane35 i nie dostawalam 3 miesiace okresu, dostalam od lekarza luteine na wywolanie..wiec spokojnie Teraz jestem w cyklu po odstawieniu Jeanine, tez jestem przygotowana ze cykl nie bedzie trwal 28 dni, w dodatku stosowalam postinor, wiec mnostwo stresu dodatkowo..Ale badzmy dobrej mysli! Ja mam rano 37, to moj 23 dzien cyklu, wiec mam nadzieje, ze w ciagu 2 tygodni dostane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 postinoru nie brałam bo nie było potrzeby miałam test ciązpwy i negatywny pobolewa mnie co jakis czas brzuch mam lekkie nudnosci i sama nie wim co mam myslec a to juz 40 dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M*** Napisano Czerwiec 1, 2006 bleblus temperature mozna zmierzyc rowniez w ustach, ale zawsze w tym samym miejscu - nie wiem, co dokladnie te slowa znacza, ale czytalam artykul temu poswiecony i przestan wreszcie schizowac, bo to przez ten stres Ci sie tak cykl rozregulowal!! wszystko bedzie oki, tylko przestan o tym myslec na okraglo!!!!!!!!!!!!!!! moze sie zdarzyc, ze w tym m-cu nie bedziesz miec okresu i co?!! wlosy sobie wyrwiesz z glowy?? nie masz podstaw ku temu, by sie bac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siqo Napisano Czerwiec 1, 2006 Tez mam 40 dzien, trzeci okres po odstawieniu tabletek (dwa poprzednie regularne) i nic.Test negatywny, a ja podświadomowie sobie bóle brzucha wywołuje..Taki stres.Mam nadzieje, ze dotrwam do wizyty u lekarza.A temp 36,9... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 oj mi to sie chyba nalze porzadnie lanie zebym przestała schizowac dzkei za sole trzezwiące M*** lece sie srelaksowac bo zeswiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M*** Napisano Czerwiec 1, 2006 a zebys wiedziala bleblus... ale jakby na to nie patrzec... jakbym siebie czytala;) ja Ciebie naprawde rozumiem i Twoj niepokoj rowniez, ale opanuj sie!! dostaniesz!! nie ma mocnych, a jak dostaniesz to powiesz: i po cholere schizowalam??;) glowa do gory, ja Ciebie naprawde prosze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 no jak prosisz to nie wypada odmowic ale jak mi sie pojawiaja nudnosci mimo iz mysle o zupełnie czyms innym to juz sram po gaciach ze cos jest nie tak, jeszcze mi siostar naopowiadała ze \"tamta obok z bloku w ciąze zaszła a ma tyle lat co ja\" ale juz mi we łbie sie poprzestawiało dlatego ide zaraz spac!! buzka i dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M*** Napisano Czerwiec 1, 2006 Ty bleblus juz pewnie spac poszlas, ale jutro sobie to przeczytasz... chyba tak podswiadomie jest z ta ciaza... jak ja sobie cos uroilam to jaka ksiazke bym do reki nie wziela, jaki film bym nie obejrzala, gdziekolwiek na ulicy bym sie nie obrocila... - wszedzie widzialam laski z wozkami albo w ciazy... wmawialam sobie bole piersi... non stop latanie do wc, a z drugiej strony - cholera!! ja biore tabletki, nie zapominam o nich i... w dodatku zabezpieczam sie dodatkowo... wiem wiem... niepotrzebnie, ale tej bariery to ja jeszcze przekroczyc nie potrafie... moze kiedys... buziaki i dobrych snow... 'owocnych' - znaczy sie z obudzeniem sie z niespodzianka - o!!:-) okres:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to p5rawda Napisano Czerwiec 1, 2006 temp przed okresem powinna byc normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 2, 2006 czesc dziewczyny, niestety zero suprajs i dalej okresu nie widac. co za zycie :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 2, 2006 ja wąłsciwie to nie wiem czemu jeszcze mam watpliwosci ze moge byc w ciazy. w czsie przerwy miedzy tabsami kochałam sie potem po ponad dwoch tyg jak mnie tak mdliło( miałam problemy z zoładkiem) to myslałam ze moze wpadłam i zrobilam bdanie krwi-co daje 100% pewnosci, po tamtym zblizeniu zero sexu a ja nadal sie traumie ze moze w ciązy jestem z takim podejsciem to mozna tylko ze swirowac jejku jak bede si tak za kazdym razem bac jak odbede stosunke to mam gdziez ten sex i do zakonu pojde tam przynajmniej nie bede miała takich obwa-juz zaczynmam pisac od rzeczy :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda kasy Napisano Czerwiec 2, 2006 wiesz to wszytko stres powoduje czekaj cierpiwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach