Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big mike

dziewczyna boi się ze mną mieszkać

Polecane posty

Gość big mike

Mieszkam od pół roku w Angli i poznałem tutaj super dziewczynę jesteśmy razem od dwóch miesięcy i kończą się nam kontrakty na mieszkania. Chcieliśmy razem zamieszkać ale od kilku dni Ona kombinuje jak mieszkać razem ale osobno. W jednym domu ale w różnych pokojach. To jest dla mnie problem bo nie wiiem jak jej powiedzieć że chciałbym z Nią razem mieszkać! Co mam zrobić żeby ją przekonać?

Gość big mike
a boi sie dlatego , ze kolezanka ja ostrzegla o niespotykanych wprost romiarach mego czlonka 33cm i po tym jak jej kolezance poprzestawialem watrobe. widze jak lypie na mojego czlonka i trzesie sie z przerazenia.

Gość Dorotkaaaaa
ja mam problem dokladnie odwrotny-moj facet nie chce (jeszcze) ze mna zamieszkac :(

Gość big mike
Hej drugi big maike a zkąd wiesz że jest taki duży może sie znamy ale ja o ty m nie wiem.

Gość No wybacz ...
znacie sie zaledwie dwa miesiace i chcesz z nią mieszkać razem / Dla mnie to nie jest normalne, na pewno bym się nie zgodzila na to ... twoja propozycja by dla mnie nie do przyjecia, nie mówiąc o tym, że byś mnie obraził i na pewno byś nie miał u mnie już żadnych szans :-D Widocznie zostaliśmy zupełnie inaczej wychowani...

Gość big mike
Ona twierdzi że chce mieć swoje miejsce Świątynię dumania ale ja jej tego nie bronię mogę wtedy nawet na całą noc z domu wychodzić!!!!!

Gość Dorotkaaaaa
a ja sie wcale nie dziwie, mam kolezanki ktore zamieszkaly z facetami po takim (a nawe krotszym czasie) sa ze soba bardzo szczesliwi (i troche to juz trwa). nie mozna tego oceniac - kazdy jest gotow w innym czasie

Gość big mike
Inne wychowanie? A byłaś kiedyś w innym kraju i cholernie brakowało Ci drugiej bliskiej osoby? A jak taką poznałś to nie chciałaś z nią spędzać całego swojego czasu. Jak nie to nie wiesy co sie cyuje w takiej sztuacji. Acha i wzchowanie nie ma tu nic d ryecyz

Gość Dorotkaaaaa
a ja sie wcale nie dziwie, mam kolezanki ktore zamieszkaly z facetami po takim (a nawe krotszym czasie) sa ze soba bardzo szczesliwi (i troche to juz trwa). nie mozna tego oceniac - kazdy jest gotow w innym momencie

Gość No wybacz ...
Zaledwie po 2-ch m-cach znajomości dla ciebie, to juz jest az tak bliska osoba ? Nie przesadzaj. A czy bliskość oznacza tylko łóżko ? Mozna byc z kimś blisko, moim zdaniem, spędzać z ta osoba dużo czasu, ale to nie znaczy, że muszę facetowi zaraz wskakiwac do łóżka. :-D