Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitaki

bulimia a badanie krwi

Polecane posty

Gość tikitaki

dostałam z pracy skierowanie na badanie krwi,boje się ponieważ od 3lat choruje na bulimie i mysle że z moimi wynikami może być bardzo źle,co się z tym wiąże boje się że nie dostane tej pracy))):prosze napiszcie co o tym myślicie!od paru dni nie wymiotuje bo chciałabym aby wyniki było wpoządku,ale czy to mozliwe czy to cos da?

Gość brrrumm
a nie masz ochoty isc cos zwrocic ?

Gość idź do psychologa
bulimia to bardzo poważny problem,trzeba to leczyć:-o

Gość rozumiem Cie
Ja tez mam bulimie i wiem, co to znaczy...Ostatnio rodzice wyslali mnie na badanie krwi i wyszlo, ze mam anemie - duzy niedobor zelaza. Mam 21 lat i sama sobie robie krzywde. Kiedy masz to badanie?

Gość gosiakosia
ja miałam takie badania miałam wtedy za sobą 1,5 roku bulimii, waga 42 kg na 166 wzrostu i nic nie wykazało

Gość tikitaki
badanie mam w czwartek!potrzebne mi tylko badanie krwi bo to sklep odzieżowy a nie spożywczy,ale i tak się martwie że wyniki bedą beznadziejne i nie bede miała pracy!):pozdrawiam

Gość laluńka
powiedzcie mi jak zapadlyscie na ta chorobe? jak to sie stalo? chcialyscie schudnac? bardzo prosze o odpowedz, bo teraz sie odchudzam i boje sie, ze moge zapasc na bulimie!!!!

Gość a czemu od razu masz
zachorować na bulimie???

Gość laluńka
po prostu sie tego boje, ale nie tweirdze, ze tak od razu ma byc, a czy moze ktos mi odpowiedziec na moje pytanie zadane powyzej?

Gość tikitaki
ja odchudzałam sie zawsze!zawsze chciałam schudnąć i zawsze było mi mało!po latach pomyslałam ze zwróce obiad który zjadłam by nie przytyc i ze nie bede tego wiecej robic!ale w rzeczywistości jest inaczej.choruje 4lata i wymiotuje co dziennie!wszystko stało sie koszmarem a jedyna ucieczke widze w jedzeniu))):

Gość vierna
Moje badania krwi były ok, mimo ze wymiotuje juz jakies 4 lata....wiec moze bedzie ok... LALUŃKA, poczytaj sobie TU: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1406860&start=0 dowiesz sie więcej o tej chorobie i mam nadzieje,że zniechęci Cie to do wymiotów...Chociaż bulimia to nie tylko wymioty....to cała ta otoczka i zmiana w postrzeganiu swiata... Mam nadzieje,ze nigdy nie zaczniesz, bo z tego juz bardzo ciężko wyjść....a skutki są opłakane..można zmarnować zycie i ciało...Nie życzyłabym największemu wrogowi....:(