Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od nonsensu

CZY WASZYM ZDANIEM JESTEŚCIE OD KAFE UZAŁEŻNIENI

Polecane posty

Gość od nonsensu

??? I JAK WYJSC Z TEGO NAŁOGU??? PISZCIE Z DOSWIADCZENIA:)

Gość od nonsensu
PYTAM POWAŻNIE,

Zdecydowanie tak. Jestem. Jakbym wiedziala jak z tego wyjsc to by mnie tu juz nie bylo :P

Jestem bezsprzecznie :o Jak znajdziecie sposób na wyrwanie sie z tego najbardziej zgubnego z moich nałogów to dajcie znać 😭

Gość nie nie nie nie
zaglądam tutaj od ok.7 m-cy, i uczucie uzależnienia raczej mi obce. . . raz może byłam blisko;) - nawet się zaczerniłam:), dla powagi sytuacji i chęci zamienienia ZŁUDZENIA w rzeczywitość. wówczas było najmilej [to chyba zależy od partera konwersacji]. teraz jest tak jak dawniej - rzadko, rzadziej, raczej w przypływnie wolnego czasu. jest antidotum:) - garowanie zupełnie łatwe -> zagrzanie miejsca w innym "serwisie" { mnie w "tamtej" komentatorskiej rezydencji został nadany tytuł "niewyparzonego jęzora:D" miejsce 3, gdzie przekrojową masą w 75% są mężczyźni...gdyby jeszcze tylko wiedzieli, że jestem od nich o połowę młodsza; anyway, sukcesy tam zobowiązują;) }... wolę TAM:)...więc nie jestem od kafe uzależniona. miłego p.s. ale ponoć każdy uzależniony się tłumaczy;) nieeeeeeeee;)

kiedyś myslałam, że jestem uzależniona, ale pogoniło mnie troche na uczelni, nie byo mnie na kafe ponad tydzień i po tym tygodniu nawet nie chciało mi się wchodzić:) także chyba nie jestem:D

Gość niestety tak jak 3/4 tutaj
obecnych:O, też szukałam czegoś co mi kafe zastąpi, ale zawsze tutaj wracam:O

Te osoby, które uważają, że nie są uzależnione, znajdują się jednak w najgorszym stadium uzależnienia, raczej nie rokują nadziei na wyleczenie. :O Do leczenia kwalifikują się dopiero osoby, które same sobie uświadomią, iż znalazły się w \"szponach\" nałogu. :P

Gość nie nie nie nie
słodko-gorzka: nie piję, nie palę, nie uprawiam seksu:P: to stwierdzenie najszczerszego faktu -> BRAK MI takowych uzależnień. biorąc za wytyczną Twój wzorcowo-aprioryczny schemat, jakobym się jedynie "tłumaczyła" /a nie stwierdzała w.w fakt/. . .wychodzi na to, że jestem moralnym bankrutem, a rozpustą dotykam dna:D grrrr, ale fajnie :classic_cool:. pozdr.

Bystrzejsza :D 🌼 Czasami mogłabyś i coś skrobnąć, co to za taki pół-nałóg :P ... takiego stanu to już w ogóle nie da się wyleczyć! ;)

Gość Brondynka
Niestety też jestem uzależniona, ale to przez samotność i jak tylko spotkam kogoś z kim będę mogła spędzać czas to sie "wyleczę" z uzależnienia.

słodka-->zajeta bywam ostatnio bardzo w kazdym tego słowa znaczeniu:classic_cool: Nie ma tematu z którym bym sie bardzo identyfikowała-chyba że uroda:P A do topików pucia nie mam juz cierpliwości.

Gość nie nie nie nie
słodko-gorzka: dużo się uczę :classic_cool:--->"to" mi wszystko rekompensuje:D ale dziękuję za współczuje, jednak ludzie mają jeszcze serca: ano się ktoś w końcu i w realności nade mną zlituje;). dobra, już idę, bo naprawdę zaraz się okaże, żem i ja uzależniona:P

Gość same głupoty
moim zdaniem kafeteria to rodzaj śmietnika, a kto myśli inaczej jest w ...błędzie:) osobiście zaglądam tu za często - ciągle mam nadzieję, że naootkam tu jakiś wątek o dwucyforym IQ przynajmniej. i ciągle rozczarowanie:(

Bystrzejsza, ja też wchodzę w ramach tzw. luzu :classic_cool: i dla mnie brak interesujących tematów, a Pucio .... mnie dzisiaj rozczarował, nie założył nowego topiku. :( Tematy o urodzie ... no cóż, czasami sobie tylko zaśpiewam „urodo, urodo, gdyby ja cię miała, dostałabym chłopca jakiego bym chciała\" ;) :D :D :D

Bystrzejsza :P Jeszcze 20 minutek i dla mnie rozpocznie się wyczekiwany weekend. Bystrzejsza, pogody na weekend i miło spędzonych dni Ci życzę. :)