Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorrrąca 25

3...2...1... zbiórka!!

Polecane posty

Gość no i po co odpowiadacie na
kasowane wpisy?

Gość innessa
ludzie gorąca to facet wczoraj kilka osob wyciągnęło na forum takie wnioski po tym jak zamieściła swoje zdjęcie w necie............

Gość innessa
widze ze kogos jara kasowanie ......spoko, spoko damy redę

taaaa facet hehe ja pier... ale sie ludziom nudzi - teorie spiskowe na topie widzę:) dobrze, że mnie kilka osób z cafe na własne oczy widziało i nie ma wątpliwości:D

Gość gugałka
sory goraca ale ja to tez czytałam. podobno niezłe swinstwa ludziom odstawiasz na forum i nawet posadzono cie o kłamstwo, jesli chcesz poradze ci dobrego psychologa.pogadacie zwierzysz mu sie ze swych zboczen i bedzie ok, moze ludzie ci wybacza

Gość gugałka
ale nie rozumiem czemu tak oszukujesz co z tego masz prowizje ile ci płaca to ja tez tak bym mogła -------jak myslisz---dam rade?

hahahahah nikomu żadnego świństwa nie odstawiłam nie wiem o czym mówisz - może podaj linka to też sobie poczytam:) pychologa nie potrzebuję, dobrze mi z moimi zboczeniami:D

Gość barsaaa
oj w kazym kłamstwie jest jakas prawda....po wypowiedziach mozna wywnioskowac ze jednak cos przeskrobałas jesli to prawda ------odradzam byc ci świnią----kłamstwo ma krótkie nogi i ludzie cie zagnoją.....sama pisałas ze dobrze ci z tymi zboczeniami-----to jednak komus zrobiłas swinstwo nie ładnie.teraz to tylko spowiedz cie czeka

Jakby to przypadkiem kogoś interesowało to gorrrąca miała podszywacza, bodajże przez 4 r i możliwe, że to on tak namieszał od niedawna jest zablokowany i może się zastanówcie, zanim nazwiecie kogoś tak jak to przedtem raczyła zrobić pomarańczowa koleżanka - wpisy wulgarne będą usuwane

ja pierdole - gdzie ja jestem... od kiedy kłamstwo czy świństwo = zboczenie:D? nikomu świństwa nie zrobiłam - nie musze nikogo za nic przepraszac.

zboczenia- zboczeniami:p każdy je ma ..a kłamstewka to już inna sprawa...dajcie jakiś trop aby samemu wyciągnąć wnioski;)chyba ,że ktoś juz zadbał aby tego nie było:)

a z podszywaczem to myślałam, że już sobie odpuścił, ale widzę, ze jak mnie nie było to wykorzystał okazję:( (tak, podszyw przez 4 r i na czarno)

nie wiem gorrrąca, nie ja go akurat usuwałam więc nie wiem kiedy dokładnie został wykopany - czy w ciągu tych dwóch tygodni czy wcześniej - to taka luźna uwaga na wypadek, jakby ktoś się go kiedyś naczytał pozdrawiam

ludzie tu podszywaczy jak psów trzeba zwracać uwagę na takie rzeczy..a nie od razu kamieniem napier...

Gość barsaaa
oj te opisy były ze 3 tygodnie temu i wypowiedz z pytongiem i tym od orgazmów a dotyczyło to sexu w trojkacie potem zaczeli sie kłucic i wyzywac poza tym ta osoba miała taki sam login jak goraca z tą samą przypisówka na dole------wiec czegos tu nie rozumiem-----moze goraca sie wypowie

wiem myszka co Ci się nie spodobało... ale już to z malutką sobie wyjaśniłyśmy :) żalosne, że wciaż te same osoby na mnie polują - nie potrafią sobie odpuścic... i przegrać z honorem:)

stopkę też można zrobić ...a jeżeli sie kłócili na temat bzykania to chyba ich sprawa...trudno to skomentować bo nie czytałam

tak dokładnie o tym mówię! to był perfidny podszyw, który wprowadził wszystkich w błąd własnie goraca przez 4 r zamiast 3 i ze skopiowaną stopką pisał takie bzdury, że aż przykro było patrzeć ale w końcu udało mi się zwrócić uwagę lekko zszokowanych rozmówców na to ze to nie ja.

gorrrąca ciekawe zdjęcie masz..gdzie robiłaś w studiu? najbardziej podobał mi się tekst..,,gorąca to facet\'\':D:D

fotki robię sama telefone:D aż dziwne że ładnie wychodzą:) ale jak sobie z chochlikiem ostatnio po 2 winach chciałyśmy razem zrobić to już za cholerę się żadne do autoryzacji nie nadaje:D hehehehe jak by co to chochlik też jest kobietą - piękną, zgrabną i powabną:D