Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorrrąca 25

3...2...1... zbiórka!!

Polecane posty

Eee, no ja też jestem less...ie:-) Lessie wróc:-) Zaraz...ale lessie była suką....a ja jestem pies...na baby....coś mi się tu nie zgadza:-)

Wsyćkie pedały w jednym miejscu!!! Pocekojta..., pocekojta... zara przyńde, ino skoce po widły. Ino nie rozłaźta nos sie jeszce!!! :classic_cool:

to największy kryzys tozsamości seksualnej jaki udało się na cafe wywołac:D:D:D bede wieczorkiem raczej bo teraz musze zniknąc na troche:(

Gość puklaa
goraca jestes bi, uprawiałas sex z kobietą.....pytam z czystej ciekawości

Gość innessa
a ta cała pyszna zabawa dzieki mnie tajemniczej inness....tylko ja znam całą prawde i ciemne sekrety tego pojebanego topiku ....HAHAHAHAHAHAHA

Do wora sie nie zmieszcom. Na fure sie tałatajstwo bedzie frygać..., dupamy do góry :) :classic_cool:

Gość puklaaa
do gorąca25 naprawde jestes bi czy sie nalewasz...ja tez jestem i moze sie spotkamy na małe pieszczoty lubisz lizanie muszelke

jak która zgryżliwa i nie wiadomo dlaczego to niedopieszczona znaczy - zawsze tak jest! czas pukle i ines dopieścić...

Gość puklaaa
gorąca tak jak chciałas wysłałam ci maila

Na lesby to i motyki skoda... Co tu zrobić..... hmmmm... Aaa.. niek wos kacka kopnie. :classic_cool:

Gość puklaaa
ROLNIK nie lubisz less ---->czemu pomysl jak świetnie bedziemy sie zabawiac z gorącą wyobraź nas sobie dogłęgnie pieszczace liżące swoje muszelki i słoneczka oh....co za rozkosz -------pomarzyc można ---no nie!!!

Jasno cholera!!! Dopiro zym łobiod zjod - i my sie cofło... na klawiature, jake se to wyłobraziuł... Brrruuuu... Jde uprać klawiature i połaze trochy po powietrzu, moze przeńdzie. :classic_cool: