Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pojebana

wczoraj sie sexiłam ze....

Polecane posty

Gość jestem pojebana

swoim facetem. niechcialam tego robic bo mialam dni plodne, ale on mnie tak rozgrzal i nalegal, ze w koncu ileglam:(. chcialabym byc bezpolodna. jesli wszytsko bedzie oki. to juz nigdy przenigdy........nie postapie tak głupio ehhhh

Gość sigt
Trzeba bylo possac jemu pale. I wilk syty i owca cala.

Gość do kiedy trwa promocja
lec po postinor puki jest jescze czas....

40-60zł.. zależy w jakiej aptece. ale najpierw sru do ginekologa po receptę bo inaczej nie dostaniesz (chyba że będziesz miała szczęście w aptece i trafisz na miłego farmaceute, który Ci sprzeda bez recepty)

Gość ja tam planuje
nie nawidze sexu. same problemu sa przez niego

Gość tak se pisze
nie stosujesz antykoncepcji??

Gość ja tam planuje
te niemiłe słowa dwie linijki wyzej były nawet pocieszające,,następna małolata której wydaje się że jak się prześpi z kolesiem to odrazu zajdzie w ciąże" obys miała racje. niestey wczoraj było bez zabezpieczenia, powiedział, że bedzie uważać, zebym mu zaufała(jest pierwszym facetem z którym się kochałam)

wlasnie...zabezpeiczylsicie sie...?? bo jak nie..to wstepuje do grona ktore twierdza,ze jestes pusta idiotka ktora naprawd epowinna wziasc sie za nauke a nie za seks..i to na dodatek maja cdni plodne.. a tak w ogole ile macie lat??panstwo dorosli.... jezlie ponizej 16 to nie pisz do niego faacet tylko chlopak...

Gość ja tam planuje
nie biore tabletek....jeszcze, ale zaczne, oczekiwanie na okres to cos trasznego

Gość zwariowana 30stka
16,17,18 to nadal chlopak:)

Gość sama jesteś
głupia!!! nie sądże , żebys nigdy w zyciu nie miałą takich problemów. to że sie jebiesz odkąd poznałac po co masz cipsko nie znaczy, ze wszystkie s atakimi kurwami jak ty sex zacelam uprawiac miesiąc temu.

no w sumie tak :)))) ale wiesz..kiedys mnie rozsmiesyzl post pewenj nastolay...ktora napsiala o swoim chlopaku ...moj facet ...haha..a mial 15 lat :D no ja kiedys etz kochalam sie bez zabezpieczenia ale nie w djni plodne.... poza tym...ona jest zapewne w eikuprodukcyjnym wiec pewnie jej latwiej zajsc w dni plodne.. czyli 13-15 dzien od okresu :P co jak co..ale nie warto takimi topikami sie rpzejmowac...dzieci rodz adzieci..fajnie :P

Gość sama jesteś
kobieto, to ty jestes załosna, i to ty prowokujesz, nie umiesz kulturalnie odpowiedziec na pytanie, jestes bezczelna

no ja wqiem..bo okres sie spoznia czesto z wycienczenia organizmu...stresu,z emoglo sie wpasc i innych czynnikow zewnterznych... ale jak napisla z ekochala sie podczas dni plodnych...to raczej male prawdopodobienstwo by uniknela wpadkii.. poza tym..gratuluje twojemu chlopakowi..ktory namwia cie a nie zabezpiecza... ciekawe kiedy cie czyms zarazi..bo mnie sie wydaje ze inne tez tak moze namawiac:P

jestem pojebana ---> \"chcialabym byc bezpolodna.\" - chyba nie wiesz, co mówisz :(

Gość zwariowana 30stka
ehhh ja mam to szczescie ze moj maz dawno dawno temu jak bylismy piekni i mlodzi (:P) nigdy nie pozwolilby na zblizenie bez zabezpieczenia:) potrafil sie powstrzymac, bo jak to sie mowi jak kocha to poczeka;)

no tak...zwlaszcza,ze jezlei chce sie miec dziecko..przez glupia wpadke..top trzeba skonczyc dobra szkole i miec rpace by moc utzrymac rodzine..ano i trzeba byc pewnym ,z ewlasnie z ta ososba chce miec sie dziecko... 30....nie gadaj ze juz piekni i mlodzi nie ejstescie..bo 30 to najlepszy wiek:)

Gość zwariowana 30stka
w sumie to teraz mi by sie przydala taka wpadka:P Misio by sie ucieszyl;) a najlepiej to zeby mezczyzni rodzili dzieci:D

niestety musz ecie rozczaorwac...ale facet nie rpzezylby porodu..wiec albo bys miala dziecko i umarlego meza...albo ty bys poierpiala i miala dwojke kochajacych osob:))) a dlaczego by ci sie przydala wpadka??nie myslicie jeszcz eo dziecku,ciezko ci zajsc...czy moze tabsy bierzesz??? to moze uknuj mala intryge i zajdz w ciazunie:)))

Gość zwariowana 30stka
mamy juz jedna dzidzie (no moze nie taka dzidzia bo juz prawie 2 latka Niuniek ma;) ) i myslimy o mlodszym braciszku:) tyle ze jakos tak albo nie ma pieniedzy albo remont albo cos... ehh te finanse;) jakbym wygralka w totka to moge miec i 4 dzieci:P

i nie przestraszyl cie bol porodowy?? ja nie chce meic wlasnie dzieci dlatego,ze boje sie tego cholernego bolu:((( no tak...na dzidzie trzeba miec pieniadze.... zwlaszcza ze takie malenstwo niezle kosztuje-ciuszki + PIELUSZKI

Gość zwariowana 30stka
taki bol sie naprawde szybko zapomina:) a jesli sie bardzo boisz to zawsze mozesz sie zdecydowac na cesarke;)

ale z kolei nie zawsze lekarz pozwlaa na cesarke..poza tym brzydkie blizny poozstaja...poza tym...tak czy siak..jeszcze do dziecka nie doroslam ,dlatego sie zabezpieczam ;))) czasami czuje tylko takie mile uczucie jak pomysle,ze chcaialbym urodzice mala istotke stworzona przeze mnie i kochanego factea.. ale to zdanie pewnie moge zmienic dopiero za kilka lat keidy instynkt macierzynski sie obudzi.. bo narazie zegar bije,ale tylko sporadycznie:)