Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topola

JESTEM GŁUPIA DO POTĘGI

Polecane posty

Gość topola

dlaczego facet jest ze mną, gdy go pytam, ten nie wie co powiedzieć jest ze mną to adekwatne słowa, bowiem nic więcej, nie widzę aby kochał, nie przytula nie pieśći nie całuję, nie uprawia miłości tylko czysty sex raz na miesiąc . nigdy nie pocałował mojej piersi ( a mam piękne piersi) nawet nie wie gdzie łechtaczka. Po prostu mnie nie dotyka, ale jeździ ze mną na zakupy, na urlopy 4 razy w roku nurkuje itp, ale tak mnie pocałować - to już nie. Kocha pracę i tylko pracę. JESTEM GŁUPIA DO POTĘGI, że też nie miałam się w kim zakochać

Gość ulalala
mam to samo

Gość ulalala
chyba ten typ faceta tak ma tzw. "zimny wychów"

Gość juytredxc
rozmawiałaś z nim na ten temat. wiem po sobie że rozmowę zacząć jest trudno ale później jeżeli na prawde cie koch będzie chciał ci dać to co najlepsze. ale ta rozmowa nie może być seriązarzutów. jak nic nie da to pogadaj jesze raz i jeszcze aż do skutku. spróbuj naprawde warto. zacznij od słów chciała bym , a nie a dlaczego ty nie...powodzenia

Gość topola
ja już pięć razy kończyłam nasz związek, mówiąc, że skoro nie wie dlaczego ze mną jest to nie ma sensu, a on na to że będzie dobrze, Będzie dobrze, - co top za tekst? co będzie dobrze? dla kogo będzie dobrze, a wczoraj dowiedziałam się że on bez pracy nie może żyć, i że praca jest najwazniejsza, np. pisanie raportów o 23 godz w sobotni wieczór, lub gadanie z szefem o 22 w sobotę. J a się w ogóle nie liczę Po co jest ze mną?? bo mam kupe kasy, ot po co... a ja go kocham- kuźwa !

Gość topola
a na dodatek ma jakieś dziwne przyzwyczajenia, sparza pomarańcze - rozumiem, ale babany? chyba się brzydzi ciała, powiedziałam, że przed operacją dokładnie mnie ogolono i wyglądam jak niemowlę, a on na to," a ten co cię golił nie porzygał się? " Jezu! chyba nie ma czyściejszej kobiety ode mnie, on chyba nie wie co gada, ale to świadczy o jego chorobie

Gość czy
on z wu-wy a kim jesteś, że pytasz?

Gość czy
a myślałam że się załapie, szkoda, bo też jestem w wwy

Gość topola
nie mam nic do stracenia - pytaj, a czy niech sie nie wtrąca , bo już jest na innych topikach

Gość To prawda ...
jestes głupia do potęgi