Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy

każdy facet to pedał

Polecane posty

Gość czy

25 lat miął żonę, potem kochankę, a marzeniem był sex z facetem. Ochyda

łeee tam....nic wielkiego.. zeby zycie mialo smaczek raz dziewcyznka raz chloapczek :))

Gość czy
goosia chyba jest facetem

Gość czy
nie widzi mi się, kochać z facetem , który przedtem wkładał innemu faciowi.... fuj

dlaczego tak sadzisz D: czyzby gdzisz mi pytka wystawala??hehehe a myslalam ze gleboko ja schowalam D:

Gość czy
groosia, dziewczyna może się kochać w obie strony i nie ma tu nic bleeeee ale kochać się z facetem co bzyka od tylca faceta, fujjjjjjjj

no fakt..troche to obrzdydliwe.... w sumie...zgadzam sie z toba..to niedopuszczlane...heheh oł jeah..baby maja wieksze przywileje:)))

Gość swiss a
I pomysl ze pozniej mu robisz loda. Az mi nie dobrze:/

Gość a skad wiecie co oni robia
Wybacz, ale dla mnie facet, ktory robi to samo z dziewczyna tez jest "fujj"

Gość czy
sex analny to fujjjjjjjjj nie ważne czyja d......

Gość no właśnie dla mnie koleś
ktory bzyka sie z kobietą a potem ja np.robia mu loda też jest fuj:-oCo to za roznica czy robi to z babą czy chlopem:-P

Gość no właśnie dla mnie koleś
ktory bzyka sie z kobietą a potem ja np.robia mu loda też jest fuj:-oCo to za roznica czy robi to z babą czy chlopem:-P

i co z tego z eloda.. rpzeciez widomo..kazdy facet jak i baba dbaja o siebie i myja sie po kazdym stosunku :P zrestza...wlasnie...to to samo co z baba....wiec dladcego nie moze z facetem....

Gość czy
a czy wiecie jak wygląda stafylococus FEKALIS - fuj

Gość anal zawsze jest FUUUUUUUUUUUJ
niewazne z kim...

Gość swiss a
ja nie mowie ze nie moze,ale jezeli ma potem byc ze mna to wolalabym wiedziec o takich"szczegolach"

Gość czy
groosia a raczej groosiu mam pytanie - ile litrów robisz sobie lewatywy aby wymyć fekalia?

Gość swiss a
ja nie mowie ze nie moze,ale jezeli ma potem byc ze mna to wolalabym wiedziec o takich"szczegolach"

zreszta co wy pierdolicie..od kiedy najpierw ktos sie pieprzy a potem dopiero loda robi..chyba na odwrot..widzezze zadne z was pojecia o seksie nie ma,a sie wypowiada.

Gość czy
ktoś się zastanowił nad tym jak niebezpieczne dla zdrowia są bakterie fekalis i do czego mogą doprowadzić w przewodzie pokarmowym, lub rozrodczym ??? FUJ

Gość swiss a
a pozatym kazdy ma swoj gust i lubi co innego.Mozna by dak deliberowac bez konca!

Gość do czy
a co cie to obchodzi? Niech kazdy robi to co chce

czy- nie upraiwam anala...kiedys raz mi sie zdarzylo... ale jednak preferuje zwykly zesk ale jak,dla weas zwykly sek tez jest fuu gdy np.facet sie w babke spusci...lub cos podobnego???? a i jeszcze jendo..napsaisalas/es ze 25 lat malzenstwa,potem kochanka.a mazrenie o facecie..to rwoj maz/zona?? czy porpstu taka aluzja???? bo skad niby o czyms takim wiesz..prziecez zaden facet raczej nie marzylby cweirc wieku o dupie faceta,chyba ze zmuszlaby zone do anala ciagle i wyobrazal sobie ze to facet

Gość czy
GROOSIU jesteś facetem i dziwie ci się bo sex robi się wkółka przez dłuższy czas, a widzę że ty : loda, bzyk i do domu? co za nudny sex uprawiasz? współczuję partnerce

ty kurwa jakas pierdolnieta ejstes :d jakbym byla facetem to bym miala meski nick nie uwazasz :P

Gość czy
o tym mężu 25 lat marzył o faciu to fakt, nie zmyslam, a skąd wiem? ma się już te sposoby a ja się nigdy nie bzykam analnie

Gość czy
pewnie jestem

pewnie tak... a pytalas sie tego goscia...dlaczego wyszedl za maz,skoro pociagaja go faceci???przeice zon pewnie tym zranil swoja zone....

Gość czy
facet po latach się zoriętawał , a żonę twierdził, że kochał i kochankę i tp... takie tam pieprzenie.....

jasne..pewnie sie wstydziel przyznac ze jest pedalem.. ale ze mial kochanke?/tego tez nie rozuuemim?/moze chcial sprawdzic ,ze poprstu go zona nie pociaga a okazalo sie ze nawet kochanka;/ idiota,mogl sobie rpzynajmniej kochanka znalesc;/ lol i co sie z nim teraz stalo?zona ejst z nim dalej??? 25 lat to duzo..nie maja dzieci???zona nie mogla sie zorientowac wczesniej;/