Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mabara28

tabletki drozdzowe

Polecane posty

Gość mabara28

Czy ktos z WAs gdzie mozna dostac tabletki drozdzowe Inter Ist Vital? Bralam je przez miesiac, skonczyly mi sie i teraz nigdzie nie moge ich dostac. Bede wdzieczna za informacje. Pozdrawiam

Gość zuzanka81
moja mama ktora jest lekarka przynniosla mi tabletki wlasnie tej firmy. pewnie od jakiegos przedstawiciela, ale postaram sie dowiedziec gdzie mozna je teraz dostac. ja tez jestem bardzo z nich zadowolona no i podoba mi sie ze sa latwe do polykania, bo zawsze mialam z tym problem:)

Gość agniecha75
drozdze zawieraja duzo bialka i witaminy z grupy B oraz skladniki mineralne takie jak magnez, potas, cynk. Korzystnie wplywaja na skore, wlosy, paznokcie. zawieraja rowniez chmiel, dlatego posiadaja wlasciwosci uspokajajace. a wiem to wszystko bo czytalam artykul na temat tego preparatu. tylko ma on skomplikowana nazwe i trudno zapamietac ale inter vital czy cos takiego

Gość agatamar
Inter Yeast Vital- reklame tych tabletek znalazlam w gazetce "aptekarz rodzinny" w aptece w gdansku, wkrotce na pewno je wyprobuje. ciekawe czy rzeczywiscie takie dobre ;)

Gość catiae
a ja poprosilam przemila pania farmaceutke i sprowadzi mi te tabletki. moze tez sprobujcie w ten sposob