Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaGwiazda

Jak zrobić w **** Faceta ???

Polecane posty

Gość FajnaGwiazda

Dziewczyny jakie wy macie sposoby ? Hehe ja lubie Ich wsobie rozkochać a potem powiedziec poprostu "pa" Wiecie jakie to miłe uczucie kiedy on potem dzwoni i mowi ze kocha itd ? A ja poprostu mowie ze mi sie znudził... :) Koniec z Miłościami i słodzeniem sobie nawzajem ... Dziewczyny moim zdaniem kazdy facet powinien przejść szkołe życia z taką kobieta... Nauczył by sie w koncu co znaczy szacunek i poszanowanie dla dziewczyn. Taki ktory tego nie dozna....nieumiejętnie postepuje ze swoimi partnerkami ... a mozna to zmienic ;] tylko trzeba umieć...

Gość nieszczęśliwa jestem
jesteś głupia czy udajesz?

Gość MASZ COŚ Z GŁOWĄ...
Ciekawe kiedy ktoś zrobi ci takie świństwo...Albo już ci zrobił... Bo jeżeli nie i robisz to tylko dla zabawy to jesteś dla mnie tylko zapatrzoną w siebie,rozpieszczoną guwniarą... I bynajmniej nie pisał tego żaden facet...ale mężatka i to od 11 lat... Powodzenia

Gość delete i end
Kto mieczem walczy od miecza ginie :P

a ja uwazam, ze ma racje. jak facet nie dostanie po pysku od kobiety to mysli, ze jest bogiem i kazda na niego poleci w dzien i w nocy. ot co. pisala ta skrzywodzona przez faceta

Gość FajnaGwiazda
persymonia. Miło że się zgadzamy. Co do nieprzychylnych wypowiedzi ... poprostu nie komentuje ich .. Macie swoje zdanie. To jest forum ... a facet powinien byc trzymany na smyczy! I zadna znas nie powinna sie kochac w takim na zaboj !

dokladnie! w 100% popieram, ze nie powinnysmy zakochiwac sie na zaboj, nie widziec swiata poza facetem, zyc tylko dla niego. a on znajdzie inna i \"sija\" a my cierpimy, placzemy itd. a tak to facet doceni woja kolejna dziewczyne. poza tym faceci to ch***

Gość mexx
:) popieram

Gość FajnaGwiazda
persymonia. No Własnie! Każdy facet to "dfitu4385tweu9w350w3" Nie ma co tu kryc ... prawdziwych chłopakow juz mało ... Kazdego trzeba wytresowac ... oczywiscie bez przesady ... ale tak dla zabawy troszeczke pograc na uczuciach ... A kobitka powinna sie nie przejmowac jak taki niby wielce zakochany pojdzie do innej... Kobiety powinny trzym,ac sie razem w tej kwestji i takiego faceta zgnębić !

Gość FajnaGwiazda
ale fakt, głupio się bedę czuła jak sę okaże że sie w nim zakochałam :O

jasne, niedojrzalosc emocjonalna. jasne, nie zakochalam sie na zaboj. bo niby byc z chlopakiem 2 lata, swiata poza nimnie widziec to nie jest zakochanie siena zaboj. zobaczylam ja to jest, i co? i nie chce kolejnego. po co? zeby znowu mnie rzucil? wlasciwie ich tresowanie tez nie jest mozliwe. to jak ze slepota. slepemu wzroku nie przywrocisz

to, ze trafiłaś na takiego, który Cie skrzywdził nie znaczy ze masz przekreślać wszystkich mężczyzn świata. Kazdy chyba w zyciu przeżył wiekszy lub mniejszy zawód miłosny, ale z takim podejściem każdy do konca zycia byłby sam i tylko mścił się na płci przeciwnej. A to chyba mija się z celem.

Gość FajnaGwiazda
ktos sie podszył niestety... a moim zdanie wytresowac sie da! I sposoby na to są!

Gość fajnagwiazda to facet

Gość delete i end
Tresuj, tresuj tylko później ładnie zaszczekaj, bo cie znów ktoś wyrzuci :P

Gość popieram CIE
w 200 procentach !!! Wykorzystuj swoja moc i to, ze ejstem atrakcyjna laska, zeby utrzec nosa tym palantom, ktorzy mysla, ze cie tylko zalicza i pojda dalej Facet w Polsce nie ma poszanowania dla kobiety i tylko takie traktowanei z buta mu sie nalezy Tylko nei wybieraj wrazliwcow, bo juz sie nie zakochaja !

Gość mala myszka z niemiec_
popiram was kobitki! facet to swinia i musi byc ukarany! podajcie jakas fajna metoda na zgnebienie,mam na oku jednego delikwenta i on bedzie moja ofiata! zasluzyl dupek cholerny! 3mka!:)

Gość Michalina 7
Fajna Madziunia,to ty?Chyba tak,hahaha.Ten sam tok rozumowania co w poprzednim topiku,tylko ksywkę zmieniłaś.

Gość delete i end
Polak zły to sobie weź turka albo araba on ce ustawi na baczność :P

Gość duży szczur z Polski
spierdalajta wariatki :P

Gość asdasd
Z UCZUCIAMI SIE NIE IGRA BO W KONCU SAMA SIE ZAKOCHASZ

Gość PORADNIA ZDROWIA
PSYCHICZNEGO JUZ NA WAS CZEKA.......IDIOTKI

po co sie buntujecie chlopcy radarowcy? przeciez nie chodzi o was wszystkich tylko o tych niektorych ;) no bo jesli spotkam na swojej drodze takiego milutkego kotka to jak ja taka mala slodka myszka moge go zranic? zamieniam sie tylko w wsciekla mysz jak mnie jakis gnojek w ciula zrobi albo probuje grac ..a gierek nie lubie! pozdro dla wszystkich twardych lasek! cmok:)

Gość telekonferansjer
myszka,autorka chyba nie miała tego na myśli:(

ja wiem,ona chce gnebic wszystkich ale ja nie jestem taka zla...;) nie wolno ranic ludzo ktorzy nic nie zawinili bo sami zostaniemy zranieni. mam taka nadzieje! a wiec tego gnojka co mnie sostatnio wyrolowal czeka kara! mam nadzieje ze go dopadnie! sa tu jacys fajni chlopacy w wieku 22-27? :)