Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnooooka

samotność gorsza niż więzienie

Polecane posty

Gość czarnooooka

otóż to.. kolejny piatek gdy siedzę w domu.. odseparowałam od siebie znajomych i źle mi z tym. Tak po prostu

Gość e-izabeth
ja mam problemy, nie chce innych osob, moze jego:) i nikogo wiecej:) mam przyjaciolki, starcyz mi, nieliczni sa przyjaciolmi, anie 20 osob wkolo:)

Gość popoli
A czemu?

Gość PORADNIA ZDROWIA
też siedzę sama - takie życie.......po latach przywykniesz

Gość czarnooooka
e-izabeth a masz go? ja swojego straciłam rok temu.. i nie moge zapomniec.. przez krotki okres bylam z ludzmi, zeby zagluszyc. teraz znowu jestem sama. to chyba siedzi w mojej glowie. oczywiscie to ze znowu ich braklo jest konsekwencja tego co dzieje sie ze mna

Gość czarnooooka
zreszta hmmm... jest osoba, ktora uwaza ze łaczy nas przyjazn.. nawet 2 chyba. ale to jest tak ze ta pierwsza jest obecna po wczesniejszym zaanonsowaniu, ta druga wtedy gdy ma problemy.. i choc z ta pierwsza zawsze moge sie wygadac, to tak naprawde nie moge nigdy prosic zeby byla gdy tego potrzebuje. tak po prostu pomilczala obok przez godzine

Gość e-izabeth
mam go, bo mam jego serce, on ma moje:) to jest scalenie, silne, mocne, nierozerwalne:) milosc rodiz sie kazdego dnia, czytaj tak sie o nia dba, zatem jak kochasz to nie stracilas go rok temu:) gdy on nie kocha to wtedy teak, inaczje nie:)

Gość czarnooooka
nie kocha-ma nowe zycie,jest szczesliwy. uznał ze przez 5 lat chyba mnie nie kochal i bylam jego kotwica. a ja glupia nie moge zapomniec

Gość nie poddaj sie