Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr

SZUKAM SALI WESELNEJ W KATOWICACH!!!

Polecane posty

Polecie coś niedrogiego i z dobra obsługą. Czekam na ewentualne adresy i telefony. Pozdrawiam!!

a czy to musi byc koniecznie w katwicach? znam dobra tania sale ale w Rudzie Slaskiej :)

Gość aniołek200
Polecam dom weselny Wiktoria na Kostuchnie.

Gość Tychowianin
Aisza - napisałaś że znasz dobrą sale w Rudzie Śląskiej - mógłbym prosić o namiary??? :)

Gość anibasek
co myslicie o \"zielonym oczku\"?? ktos ma jakies informacje? prosze o jakies szczegoly plisss!

W Zielonym ockzu jest malo weselnie:/ Taki nowoczensy wystrój, ale niektórym się podoba:) Jedzenie jest podobno bardzo dobre, i jak dwa tygodnie temu szukałam sali, to na stronie zielonego cozka była informacja, że są jeszcze terminy w 2007 r! Ja zdecydowalam sie na AMFORĘ w Mysłowicach- Wesołej. ALe również nie znam opinii osób, ktore były tam na weselu...

Gość anibasek
Myslalam o Zielonym Oczku bo blisko jest kosciolek no i park gdzie mozna zawse na zdjecia wyskoczyc. Pytam bo sama nigdy w srodku nie bylam i chcialam sie dowiedziec czy jest tam ladnie i czy jedzonko ok. Bo sama nie wiem gdzie ja je mam zrobic :( az mnie glowa boli, szczegolnie ze nie ma mnie na miejscu. pomozcie prosze! z gory dziekuje :)

to ja wstepnie polecam właśnie Amforę, kawalek od KAtowic, ale też jest park i jest spokojniej niż w Kosciuszki. A z ślubem w kościele św. Michała, tym małym drewnianym, nei jest tak latwo ponoć...

Gość miki818
Ja też szukam czegoś w kat. Myślelismy o Łani ale niestety nie ma juz terminow które jesteśmy w stanie zaakceptowac- czyli maj-wrzesien 2008. Chyba ze ktos chce zrezygnowac z maja w Łani? moge nawet zapłacic :P

Gość mala_kobitka
No to może KIM Katowice Kostuchna. Tanio, mają również noclegi w normalnej cenie, tyle że terminy odległe, załatwialiśmy salę w marcu i pierwszym wolnym terminem był październik 2008, tak więc teraz już pewnie będą rezerwacje na 2009r. Chociaż jak byliśmy to były jeszcze pojedyncze terminy w maju i wrześniu na jednodniowe wesele. Pozdrawiam.

Gość gość
Jeśli ktoś chce znaleźć salę na wymarzoną imprezę polecam sprawdzić http://bankietyikonferencje.pl/ znalazłam tu salę na komunię dla syna i jestem niesamowicie zadowolona z obsługi i organizacji