Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tematka

moja mama ma 55 lat.. nigdy nie pracowala i teraz

Polecane posty

Gość tematka

no wlasnie ja mam chlopaka, studia, tata pracuje od rana do wieczora. A mama sama w domu , boje sie ze popada w depresje:( czy macie moze podobny problem???wiecie jak mozna pomoc w takiej sytaucji?? przeciez nie moge rzucic chlopaka i byc stale przy niej:(

Gość córka swojej matki
moja mam tez miała problemy kiedy odeszła na emeryturę.. Trudno pomoc.. ale trzeba za wszelką cenę znajdować im zajęcia, prosić o pomoc nawet kiedy jej nie potrzebujemy, ważne, żeby one poczuły się potrzebne. Mojej mamie tak na prawdę poprawiło się kiedy pojawiła się wnuczka,

Gość Pięćdziesiątka
Ja mam 56 lat, jestem na emeryturze... Dwa lata temu weszlam na czat...i... No wlasnie...Wygladam super! Czuje sie swietnie! Ubieram sie wystrzalowo i....spotykam sie z mlodym, przystojnym chlopakiem. Czuje sie szczesliwa, kochana, podziwiana i ani mi w glowie zadne wnuki albo nuda czy depresja. Moje dzieci sa zadowolone widzac mnie radosna i usmiechnieta. Od pazdziernika postanowilam zaczac studia na Uniwersytecie Trzeciego Wieku...chociaz nie czuje sie w tzrcim wieku. Tak wiec moje drogie...posadzcie mamy przed kompem, nauczcie czatowac i...no same zobaczycie. Buziaczki!!!

Gość HANDZIA_
A moja mama robi remont, ma działkę, gotuje, robi imprezy, grile, torty dla wszystkicc moich kuzynów, ogląda seriale, robi zakupy. Do roboty mamy>>>>>

Gość tryui
a czemu twoja mama nie pracuje ?