Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rokitnicz

slabo mi, nie mam apetytu - co to moze byc???

Polecane posty

Gość Rokitnicz

Od pewnego czasu dziwnie sie czuje - kreci mi sie w glowie, robi mi sie slabo, czasem musze chwile odpoczac, bo mam lekkie nudnosci :( W ciazy nie moge byc :P , wiec co to moze byc - moze brak witamin? Ostatnio stracilam tez apetyt - w polowie posilku czuje,ze juz nie moge - a zawsze duzo jadlam. Co mi jest??

Gość może anemia

Gość Rokitnicz
a jak to sprawdzic - zrobic jakies badania? Nie podoba mi sie to, ze jestem taka slaba... Musze kupic jakies witaminy. Duzo pracuje, praca mnie czesto stresuje, wiec moze to tez dlatogo.

Gość aby się przekonać czy to jest
anemia trzeba zrobić badanie krwi.

Gość aby się przekonać czy to jest
jeśli badanie wykaże niski poziom hemoglobiny i zelaza znaczy,że masz anemię.

Gość Rokitnicz
Hmm, dzis rano znowu bylo mi slabo, a teraz zjadlam 2 placki ziemniaczane i mi juz niedobrze :( Czy lekarz ogolny wystawi mi skierowanie na badania?

Gość tak lekarz ogólny da Ci
skierowanie na badanie krwi.Wybierz się jak najszybciej do niego i opowiedz mu o swoich dolegliwościach.I popros o skierowanie na badanie,zreszta dobry lekarz sampowinien Ci dac skierowanie.

Gość u mnie podobnie
jakies ponad miesiac temu mialam angine od tamtej pory ciagle jakies powiklania bol gardla itp no i ciagle jest mi slabo mialam robione badania krwi ok tarczyca ok co to moze byc przez angine spadlam sporo z wagi teraz nie mam apetytu wogole prawie i codziennie sie zle czuje dodam ze( rosna mi osemki tylko cos nie moga wyjsc) czy to moze miec cos wspolnego z tym wszytskim ;/ juz nie mam pojecia co sie ze mna dzieje :///// mam 26 lat a czuje sie na 40ci

Gość ZŁAPAŁAŚ GRONKOWCA
Takie są jego niestety objawy!pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie słuchajcie głupot typu złapałaś gronkowca:) Wiele może być przyczyn osłabienia, najczęściej stres który ciągle nam towarzyszy powoduje takie objawy, oczywiście ten stre kumuluje się w naszym organiźmie stopniowo ale skutecznie go osłabia. Poza tym człowiek zyjący w napięciu, jedne żre jak koń a drugi nie daje rady jeść. mimo wszystko polecam też lekarza

Gość e-cinka
moze byc wiele przyczyn-od oslabienia wiosennego,po przebytych infekcjach ,przez stres,nerwy az po inne anemia,tarczyca.....podstawa-badania krwi!