Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymonna

Przewijanie maleństwa.

Polecane posty

Gość tymonna

Wiem, że to głupie pytanie, ale ja w życiu nie przewijałam dziecka i mam odnośnie tego pytanie. Ściągam dziecku brudną pieluchę, pupę wcieram nasączonymi pieluszkami Pampers, następnie zasypka na pupę i nowa pieluszka?? Czy po każdej kupce należy myć dziecku pupę w wanience?? Można zamiast zasypki stosować jakąć maść przeciw odparzeniom, czy stosować te dwie rzeczy jednocześnie??

Gość przeminiki
po sciagnieciu pieluchy przecieram chusteczka nawilzana pupe lub myje pupe woda z mydelkiem osuszam i zasypuje puderkiem lub smaruje sudocremem i zakladam nowa pieluche a jak dziecko bedzie starsze to pewnie bede myla pod kranem

Gość tymonna
Dziękuję🌼

Ja cały prawie czas stosowałam wilgotne chusteczki. A z kremów polecam sudocrem. Jest drogi ale wydajny i bardzo dobry. Używałam go na zmianę z zasypką ( nie razem - to nam odradzała położna na szkole rodzenia). Pozdrawiam.

Ja robie tak:za każdym razem wycieram dokładnie pupcie nawilżoną chusteczką,potem sudorem i na tym koniec.Nie polecam zasypem typu puder bo pod wpływem moczu moga robić się grudeczki .Na szkole rodzenia najbardizej położna polecała własnie sudocrem,ja stosuje jego od samego początku,jestem zadowolona,nie mam też problemów z odparzeniami itd

Czesc,Ja również używam sudokremu jest super.Zadnych pudrów i innych kremów.Chusteczkami przecieram potem kremem.

Gość tymonna
Ile kosztuje Sudocrem?? Ja niestety nie chodziłam na zajęcia do szkoły rodzenia, ponieważ nie mam żadnej takiej w pobliżu, a nie chciałam dojeżdżać 30 km, bo źle znosiłam ciąże. Jeszcze raz dziękuję za pomoc🌼

u mnie największe opakowanie kosztuje 43 zł,średnie 21,malutkie 11 zł .Ten krem jest bardzo wydajny.Mi duże opakowanie starcza na 3-4 miesiące

Po kupce możesz przemyć wodą przegotowaną. Jeżeli chodzi o zasypkę, to proponuję krem przeciw odparzeniom bepanthem. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam d zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.