Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika11

co mam zrobic?????

Polecane posty

marika co ty jesteś jakaś \"matka miłosierdzia\"??? dobrze że go zostawiłaś, to był leń nie facet ,nie potrafił dbać o związek. Jedna osoba nie jest w stanie utrzymywać związku. W takim wypadku trzeba zdać się na rozsądek a nie na uczucia. Właśnie rozstałam się z takim typem, mimo że go kocham, to nie było przed nami przyszłości. Współczujesz miu bo teraz jest sam, ale jak znajdzie sobie kogoś to założe się, że nawet sekundy nie będzie myślał o Tobie:)

Gość karmen111
mysisz wiedziec czy cos czujesz do X inaczej stracisz ich obu!!! nie rozumiem dlaczego tak rozpamietujesz X przeciesz on krzywdzil cie od dluzszego czasu a tego nie pamietasz. na pewno nie martwi sie tym to tylko pozory!! chyba ty sie bardziej przejmujesz tym ze nie jestescie razem. chcesz zmarnowac sobie rzycie bo facet zaluje tego ze cie olewal!

Gość marika11
chyba macie racje ze za bardzo sie martwie! jak rozmawialam z X wczoraj i spytalam czy sie z kims spotyka to powiedzial ze sie spotykal ale ze to nie bylo to co ze mna i ze nikogo tak nie pokacha jak mnie!juz sama nie wiem czy mowi prawde i nie moze sobie poradzic czy robi mi na zlosc za to ze go odeszlam..

Gość karmen111
to nie bylo to bo nie mogl robic jej w balona jak ty mu sie dalas. dobrze ze wszystko sobie mowicie z Y to podstawa zwiazku i on na pewno to docena. powiedzialas X zebyscie zostali przyjaciołmi? czy mu tego zaoszczedzilas? widzisz ze X dal sobie spokoj teraz ty daj sobie spokoj z X jak nie chcesz odwiedzac psychiatry ja spadam na zajecia. przemysl to

Gość marika11
zaoszczedzilam mu zdania zostanmy przyjaciolmi!chociaz zawsze nimi bylismy bardziej niz para!przez rok zanim zaczelismy ze soba byc bylismy tylko przyjaciolmi!! ps. Y sie odezwal przeyszed przytulil pocalowal i jest pieknie tylko gdzies tam w srodku siedzi we mnie ze X siedzi teraz sam przezemnie...:(

Gość ewka_1
dziewczyno wroc do X albo zapomnij o nim i bedziesz szczesliwa z Y napewno. bo jak tak dalej pojdzie to dostaniesz nerwicy ty i Y piszesz ze nic nie czujsz do X a ciagle o nim myslisz! czyżbyś kłamała?

Gość Mariolala
Chyba problem leży w tobie a nie w X Y zdecydój sie na coś w końcu bo zmarnujesz sobie i im życie!!!

Gość marika11
Y wrocil pocalowal ale siedzi smutny bo twierdzi ze ja tesknie do X i on to widzi i ze za mnim bym tak nie tesknila i ze za czym ja tesknie jak bylo mi zle....mam metlik w glowie i dosc wszytkiego:(

Gość ewka_1
dziewczyno znam dobrego psychologa chcesz? powinnaś z nim pomówić

Gość marika11
czasem mysle ze naprwde potrzebny mi dobry psycholog zle ze mna:(:(