Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gigi8000000

Sex,ostry ból,pot, pomocy

Polecane posty

Gość Gigi8000000

Ostatnio po stosunku wystapily u mnie bardzo silne skurcze macicy, ciagnelo mnie na wymioty, oblal mnie zimny pot i zrobilo mi sie ciemno przed oczami.... Byc moze jestem w ciazy, 1 tygodniowej...Stosowalam postinor, ale mogl nie zadzialac.. Czy ktoras z Was tak miala? Dodam ,ze nie mam zadnego plamienia ani krwawienia, to moj 26 dzien cyklu..Dziekuje

Gość gagaa
Postinol? a jak byłaś już zapłodniona to zabiłaś dzidzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gigi8000000
Nie bylam w ciazy, bo mialam wtedy tylko jeden stosunek, w dodatku przerywany.... Zawsze tak jest, ze jak ktos nie chce dziecka, to po jednym razie jest w ciazy, nawet ze stosunku przerywanego, w dzien nieplodny potem postinor... I taka moja mala sugestia do kobiet starajacych sie, nie robcie tego dzien w dzien..Zrobcie to raz w miesiacu..Tak jak ja, to od razu bedziecie Ty naprawde wierzysz,ze postinor zabija dzidzie?Wzielam po 17 godzinach i ta tabletka nic mi nie pomoglaPotem kolejna po 12...To chwyt marketingowy...

Gość nie wiadomo
może to rekacja na postinor, może złapałas jakas infekcję. wątpię byś była w ciązy- a z takim pytaniem to lepiej idź na antykoncepcje - tam jest wiecej dziewczyn, które brały postinor, my tu raczej nie stosujemy tabletek poronnych, a wręcz przeciwnie :P

Gość Gigi8000000
Jestem na antykoncepcji..I dziewczyny sa tam bardzo wspierajace...Ale myslalam, ze moze to byc objaw ciazy..Testu nie moge zrobic, bo na razie nawet nie przyszedl jeszcze termin miesiaczki, a ja mam cykle bardzo dlugie, dodatkowo jest to cykl po odstawieniu tabletek anty:( Wyczytalam, ze przczyna moze byc torbiel na jajniku, byc moze zrobil mi sie po tym swinstwie postinorze:(

Gość nie wiadomo
dlatego własnie chodziło mi o to, że my nie wiemy jaka reakcja jest po postinorze - a co do twoich objawów , poszłabym do gina i na ciąze nie stawiam ,nie słyszałam o takich objawach, po drugie wiele kobiet się kocha na początku ciązy, nie wiedząc nawet o niej