Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisssssssssss

czy prezerwatywa wystarczy?

Polecane posty

Gość cisssssssssss

hej dziewczyny, mam pytanie, czy zabezpieczenie się prezerwatywą w dni płodne wystarczy? Wczoraj kochałam się z moim mężczyzną, a mam akurat dni płodne, była to sytuacja wyjątkowa, bo dziś wyjeżdżam i chciałam się dowiedzieć, czy zabezpieczenie się prezerwatywą wystarczy? Nie zsunęła się i nie pękła...pytam dlatego, bo nie mam zaufania do gumek, niedługo mam okres i zacznę stosować pigułki, no ale poniosło nas...proszę o odpowiedź.

Gość cisssssssssss
ej nie rozumiem dlaczego moje pytanie jest głupie, jeśli nie chcesz udzielić mi rady to się po prostu nie odzywaj i tyle.

Gość bo jak
nie wiesz czy prezerwatywa wystarczy to po co sie zabierasz do sexu !

Gość cisssssssssss
kurczę, wiem, że prezerwatywa zabezpiecza przed ciążą, ale tyle tu wypisujecie różnych rzeczy, że trochę zgłupiałam...to był sam środek moich dni płodnych, kiedyś brałam tabsy i się nie stresowałam, niestety musiałam przerwać ich branie ze względów hormonalnych, a niedługo znów mogę zacząć je brać, nigdy nie kochałam się zabezpieczając się tylko prezerwatywą, stąd moje obawy

Gość cisssssssssss
a jeszcze raz ja :) chciałam się też spytać odnośnie mojego ematu, czy któraś z Was kochała się w gumce, a zaliczyła wpadkę...tzn ma dzidzię 🌻

Gość noob
pomysl choć raz rozsądnie: masz całą gumkę: ani nie pękła ani nie zsunełą sie ... powiedz mi teraz jakim magicznym sposobem plemnik ma przeniknąć przez tworzywo sztuczne i zapłodnić kobiete ? Może mam cos nie tak z wyobraźnią ale niestety to przerasta mozliwości mojej wyobraźni :O Kobiety zachodzą w ciążę przy stosowaniu gumki bo takie cuś ma tendencje do zsuwania się lub pękania i nie ma żadnych innych magicznych sposobów na zajście w ciąże podczas stosunku z gumą !! :O

Gość M***
zgadzam sie z noob, jesli gumka nie pekla, ani sie nie zsunela to czemu sie boisz?? obojetnie czy bedziesz sie kochac w plodne czy nieplodne dni, bo kochalas sie z zabezpieczeniem?? pomysl logicznie: po cholere w takim razie bylyby prezerwatywy??!! jako ozdobnik meskiego przyrodzenia??:] przepraszam, ale taka prawda... nie powinnas sie martwic

Gość kilka
jak mam dnio plodne nigdy nie poprzestaje na prezerwatywie, zawsze stosuje jeszcze globulke a i tak mam watpliwosci.. za to jak iwem że mam okres niepłodny prezerwatywa zupełnie mi starcza, w zasadzei mam ja w nosie..

Gość anii
My często kochamy się w dni płodne tylko przy użyciu prezerwatywy i skuteczność jest 100%.

Gość M***
oooo... anii:-) czesc:-)

Gość anii
hej M*** :). co tam słychać?

Gość M***
\hej:-) zmeczona przyszlam z pracy a o 17 zjadlam pierwszy posilek od wczoraj!! zaraz sobie cos obejrze w TV, nalezy mi sie po dlugim tygodniu:D a u Ciebie??

Gość anii
miłego odpoczynku. a dobrze się mam, ale bez rewelacji ;)

Gość anii
a props używania prezerwatywy, to uważam, że pary w stabilnym związku, dla których ewentulana ciąża nie będziew wielką tragedią, to uważam, że z spowodzenie mogą stosować gumki i kochac się w każdym dniu cyklu. a jeśli ma się duże obawy przed wpadką,to polecam gumke+globuke lub gumke+dni niepłodne.

ja i moj chlopak stoeujemy tylko gumki , juz od roku i nie wpadlismy a kochamy sie w płodne dni nawet czesciej niz bezplodne wiec polecam. Słyszałam ze gumki pekaja jeli facet ma bardzo duzego czlonka naszescie moj ma w sam raz :) Nie mart sie ja tez sie balam na poczatku ale uwierz mi nie takie proste jest to cale zajscie w ciąże :)

Gość anii
widze Teriza, ze masz takie same doświadczenia i poglądy jak ja, ogólnie to nie wierze w pękające gumki przy każdym stosunku, jak to niektórzy mówią, że tak mają.

Gość cisssssssssss
dzięki dziewczyny :) 🌻

Gość OOLCIA20
HEJ!! mam pytanko...otóż mam 20 lat i niedawno zdecydowałam się na podjęcie współżycia z moim chłopakiem... Będzie to mój tak zwany \"pierwszy raz\" więc mam trochę obaw ale myślę, że będzie dobrze. Czy jeśli będziemy kochać się pod koniec mojego okresu i uzyjemy prezerwatywy to będziemy mieć dobre zabezpieczeni? Proszę powiedzcie... :)