Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilary

za którym razem zdaliscie na prawko?

Polecane posty

Gość KobietaPsycholog
TRAUMATYCZNE PRZEZYCIE ALE TO TERAZ POKAZAłAS KLASE...naprawde Nie ja jedyna nie umiem wymienic koła, nawet bym go nie wyciagneła jestem mała i drobna i nie mam siły żeby...taszczyc koła, wykorzystuje do tego mezczyzn, mam tez komorke i zawsze moge zadzwonic po pomoc drogowa..a wszystko przede mnia moze sie kiedys naucze wymieniac..heheh ROZBIłAS MNIE TYM TEKSTEM SWOIM "TERAZ FAKTYCZNIE ZAłSUGUJESZ NA POGARDE" we wczesniejszym poscie zaciekle broniłas sie ZE NIKIM NIE GARDZISZ..COZ ZA OBłUDA.. ja sie przyznałam ze nie wymienie koła i tyle!!!Nigdy jeszcze nie wymieniałam i nie wiem moze umiałabym wymienic..ale zakładam ze wolałabym do kogos dzwonic niz udawac siłaczke..z moja waga 42 kg i wzrostem 156 karzełka...prawie.. OJEJ WIDZE ZE łATWO IDZIE CI POGARDZANIE LUDZMI, BO SIE PRZYZNALI ZE PANY NIE WYMIENIA..mysle ze Ci zo zdali legalnie za 1 razem niektorzy tez pany nie wymienia , GDYBY MI SIE ZEPSUł SAMOCHO NA SRODKU DROGI, NIE JESTEM MECHANIKIEM I NIE NAPRAWIE GO I PO PROSTU WTEDY LICZE NA POMOC..ludzi..a jak by była Pana to co dzwonia po jakiegos chłopa..z prawdziwego zdarzenia.. A juz mi kiedys samochod...nie chciał zapalic na skrzyzowaniu nie raz.. i musiałam maske otwierac..i wkrecac taka rurke od gaze co wypada.. I NIE JESTEM KIEPSKA..ZA KIEROWNICA..A TY SIE PRZECHWALASZ JAKBYS NIE WIEM CONAJMNIEJ DOSTAłA NOBLA ZA PROWADZENIE AUTA I WYMIANE PANy KURDE CO ZA PARANOJA

Gość KobietaPsycholog
pełzajaca czesc twarzy..nie mam nic do ciepłych kluch sorki...ale jak ktos sie wyżywa na innych to zwykły cham..Ty nie nie ejstes

psychologKobieto - fajnie czytać wreszcie na forum wypowiedzi kogoś myślacego, zdystansowanego do swiata i przede wszystkim do samego siebie, dawanie łapówek to brzydka sprawa ale ty jako jedyna na tyle osób przyznajesz sie do tego otwarcie i żałujesz swojej postawy, i jak piszesz zadośćuczyniasz swój ,,grzech młodosci,, dojrzałą postawa na drodze i ciagłą pracą nad swym warsztatem kierowcy, trzeba mieć wiele odwagi by sie przyznac do swojego błedu (jak widac mimo ze jestesmy tu anonimowi niektórzy i tak upiekszają swe dokonania jak moga - moze to kwestia kompleksów, to nikt nie widzi jacy sa naprawde, kazdy moze byc super kierowca, kochankiem itp... pozdrawiam serdecznie

Gość KobietaPsycholog
"Madra nie jestem, wcale uwazam, ze dobrze jezdze, jestem ciepla klucha, niesmiala, az do bolu, zasiedziala, niekoniecznie tylko pryszczata (choc czasem cos sie zdarzy)".. no to fajna jestes..i jaka skromna no no a tu wszyscy na forum sa podobno najmadrzejsi ;) Wszyscy niczym wyrocznia. ale sa tez osoby z luzem... Podobno Ty tez Pełzajaca Pany nie umiesz wymienic..:( i czy to az taki wstyd? Czasem sie lepiej nie przyznawac do swoich slabosci...bo ktos zaraz Toba zacznie POGARDZAC NA FORUM hhe tu wszyscy sa idealni i uczciwi, madrzy i sprytni...normalnie jak w jakims science fiction....ale to przeciez wirtual..połowa postci jest zmyslona... A z paną sobie poradze, bo z wiekszymy problemami sobie w zyciu radziłam... A traumatyczne przezycie...Twoj nick chyba nieco moiw o Twoim dziecinstwie.,.ktos cie musiał chyba starsznie ponizaz...w dziecinstwie..skoro..masz teraz o sobie takie bezkrytyczne zdanie..a innych z lekkoscia..brzytwy tniesz... pogardliwymi słowami....

Gość KobietaPsycholog
sibell a dziekuje za miłe słowa, ale pewnie dlatego jestes moze bardziej mi przychylna , bo sama masz kolezanke co łapówke dała...:)wiec po czesci mnie rozumiesz.. ale mimo wszystko łapówka to co brzydkiego, wstydliwego...ale moim zdaniem sa 2 strony medalu...mało sie mowi o tych ktorzy biora...a oni tak naprawde powinni byc autorytetem no nie!!!? Gdymym nie przepłaciła, zdałabym pewnie za 7 razem, ale nerwowo..nie wytrzymałam, poszłam na łatwizne..na skroty jak to sie mowi... ale to nie zmienia faktu ze nie mam juz do siebie żalu, bo jezdze lepiej niz niekotrzy co pozdawali za 1 razym , a moze wlasnie dlatego, ze oni chodza z wysoko podniesiona głowa...ja traumatyczne wydarzenie , nigdy nie przyznadza sie do błedu, a jak z nimi samochodem jezdze TO SIE BOJE!!!//NIE UMIEJA jezdzic z wyobraznia...i nie wiem jak zdali naparwde..mzoe gubi ich pycha i zarozumiałosc.. Ja przez to, ze dałam łapówke, własnie...wiele os siebie wymagałam, nadal tak mam, orientuje sie przepisach...nowych..staram sie pytac doswiadczonych kierowcow jak czegos nie wiem, no gdyby nie nie ta pana hehehe

Gość nie wiem co inni na to
ale mnie troche denerwuje jak ktoś zbyt często cytuje wypowiedzi innych i pod spodem wkleja swój komentarz--do kobiety Psycholog--nie rób tego bo na ogół jest to odbierane właśnie jako atak, a poza tym ogranicz używanie DUZYCH LITER na forum--oznacza to ze na nas krzyczysz a chyba nie lubisz jak ktoś krzyczy na ciebie prawda??

Gość traumatyczne przezycie to
ona krzyczy bo nic innego nie umie , nawet prowadzic auto głupia jestes jednak jak but a przy zmianie koła nie musisz go specjalnie nosić dookoła samochodu chyba ze tak próbowałaś -swoją droga to chciałabym to zobaczyć agresywana kretynka jakich mało , prawie mi cię szkoda

Gość KobietaPsycholog
ja nikogo nie atakowałam tylko zostałam zaatakowana przz "traumatyczne przezycie", a ze ta osoba nie cyzta ze zrozumienie i nie pamieta, sama co piszesz., musiałam zastosowac, parafraze, tak edukacyjnie..normalnie tak nie robie..tylko tym ludziom..ktorzy twierwdza ze nie pogardzaja innymi a w nastepnym poscie mowia ze pogardzaja..az sie prosi aby cytowac!!!Niczym polscy politycy. Sibbell ludzie naprawde maja mało dystansu do swiata i dlatego chyab zostałam psychologiem, bo bez dystansu byłoby mi trudno pomagac innym..A POZA tym dystans tak bardzo jest potrzebny,aby ludzie przestali sobie udowadniac..kto ma racje a kto jej nie ma, albo kto w czym jest lepszy, ale aby zajeliby sie czyms pozytecznym.. Pozdrawiam

Gość KobietaPsycholog
Kto kogo atakuje...heheh Jestem agresywna kretynka, chodze z kołem koło samochodu (tego nie napisałam) masz bogata wyobraznie i chyba niezbyt miły styl bycia, usmiechasz sie tylko ironicznie, a smiac umiesz sie tlyko z innych..z siebie nigdy.Serdecznie Ci wspołczuje., bo zmieniac koło sie moge nauczyc, ale ty zyczliwosci do ludzie z tego co widze nie naiczysz sie..bo zbyt mocno pogardzasz ludzmi, ktorych z gory uwazasz za słabszych,Tacy jak ty nigdy sie nie myla, wszystko musza robic idealnie, a jak ktos im by powiedział cos negatywnego, reaguja atakiem. Ja nie atakuje, pryznałam sie ze nie umiem wymienic koła, jestem w tym laikiem, nigdy tego nie robiłam.. ty podobno tez(taki pisałas na pocztaku) pany jeszcze nie wymieniałas. a tak tu sie przechwalasz..widze ze znasz "teorie wymieniania pany hehe" Ludzie ale w was jadu, zastanawiam sie skad to sie bierze..masz az takie kompleksy, ze takimi wyzwiskami obrzucasz nie znanych Ci ludzi.. Kretynka i debilka...mnie nazwałas..no to swiadczy o Twoim poziomie...nie powinnam z Toba w ogole dyskutowac bo Ty i tak nie zrozumiesz..

Gość KobietaPsycholog
jak czytam co pisze traumatyczne przezycie..to czuje sie jakbym była w przedszkolu..swiadomosc małego dziecko, zachowujesz sie jak niedojrzała mała dziewczynka, co sie chwali "a ja lepiej umiem jezdzic na rowerze niz Ty, he he i nigdy sie nie wywracam, a Ty nawet nie umiesz łancucha załozyc..hehe"

Gość KobietaPsycholog
ryczysz o swoich umiejetnosciach az całe forum zamilkło... pokonasz Hołowczyca... pokonasz...chucka Norrisa heheh

Gość berrygirl
KobietoPsychlogu odpuść sobie swóje komentarze, mam wrazenie ze są zbyt inteligentne zeby niektórzy na tym forum mogli je zrozumiec, mam wrazenie ze 90 % znajdujacych się tu ludzi to pustaki, zwłaszcza pannienki bo faceci przynajmniej maja poczucie chumoru, mimo zakazu wstepu dla kretynek i tak włażą do tego tematu, niech lepiej pilnuja narzeczonych bo widać kiepsko im dogadzają , ze musza lansować się na forum internetowym

Gość KobietaPsycholog
berry girl masz racje uciekam na rower..taka ładna pogoda..wole pogadac z żywym człowiekiem hehe

Gość foxylady
za drugim, ale to było 10 (o bożźe naprawdę?) lat temu

kobieta Psycholog jednak mnie denerwuje...niby "psycholog" a coś jej nie wychodzi nic na tym topicu, jakoś próbuje się wywyzszać eeech jakbyś miała akurat czym szpanować.., chyba ci psychologowanie w rzeczywistości nie wychodzi skoro musisz wykrzyczec się na forum! zresztą wiadomo ze kto dużo gada... ze słowniczkiem siedzisz zeby nam, nieukom, pare górnolotnie brzmiących słowek wkleić??:) idz lepiej na rowerek faktycznie:)

Gość KobietaPsycholog
ja ze słowniczkiem heheh a to mi teraz dopiero komplement walnałes..bo ja nie siedze ze słowniczkiem czyli wychodzi na ze znam duzo zbyt trudnych słow dla Ciebie.. Jak ktos zna za duzo trudnych słów wg Ciebie to musi siedziec ze słownikiem..ludzie..pusto w głowie macie

nie idziesz na rowerek?? lepiej idź już sobie na grzybki z tego forum:) wszyscy się ucieszą!! zresztą szkoda słów...myślę ze znam taki typ ludzi jak ty--klapki na oczach--nie warto słów tracić bo i tak wiesz swoje i żadne argumenty cię nie przekonają ze nie masz racji! fakt ze teraz ja cię zaszufladkowałam, ale sama sie o to prosisz poprzez swoje wypowiedzi, jak na psychologa za szybko i za łatwo oceniasz, nie twierdzę ze nie jesteś psychologiem...no cóż nie wszyscy idą na studia z powołania, myślę ze ze swoim ciętym językiem i natychmiastowym odbiciem piłeczki nadawałabyś sie raczej na np. prawnika! ale może skończmy tę dyskusję, nie znam cię tak naprawde, może w realu jesteś inna i poprostu jakoś tak wyszły ci te odpowiedzi niechcący albo masz akurat zły humor:) poza tym nie chcę cię obrażać:)

jak to mój bratanek mawia: podajmy sobie wszystkie grabę na koniec:) i wracajmy do rodzinki i swoich spraw!!:)

Gość KobietaPsycholog
typowy odruch udawacza internetowago najbierw obrazi, podzżega, rzuca mięsem na człowieka, potem przepraszam jakby nigdy nic, a jeszcze mowi ze nie chciał nikog obrażac..ze to niby zabawa,, ale macie rozrywkeno nie powiem a kazdy sadzi po sobie, wiec MUSISZ byc naprawde chyba jakims frustratem zyciowym ciety jezyczek mam i to sie przydaje..zawsze a nie tylko prawnikom.. nie oceniłam tutaj nikogo.. To ty mnie oceniłas..pogardziłas mna powiedziałas ze jestem głupia debilka..z oich ust zadne oskarzenia nie padły i mam czyste sumienie. mimo to pozdrawiam i no grataluje wybujałaj wyobrazni

Gość ffgrgwg
ja jeszcze nie zdałem:( jestem w trakcie:(

Gość za pierwszym bez problemu

Gość zdalam za drugim
za pierwszym oblalam plac :( - koperte

Gość ffgrgwg
dlaczego obciach zaraz...bez przesady...

Gość TGTHGREHRTH
SDFAGWETGRTGEHRH

Gość ja za
pierwszym jakoś nie stresowałam sie i to może dlatego, ale wcale nie jestem dobrym kierowca nie prawda ze ci którzy daja łapówy nie potrafia jezdzić , czasami naprawde dobrych uczniów oblewają egzaminatorzy , jezeli ja miałabym zdawać np trzeci raz bez zastanowienia dałabym łapówke jesli miałabym kasę, nieuczciwe ale chociaż skuteczne a wprawy w jezdzie i tak nabierzesz dopiero po jakmś czasie jeżdzenia Powodzenia

Za drugim ... do dzis nie mam pojecia jak to sie stało . Nigdy nie jeździłam i nie miałam pojecia o samochodzie . Chyba im bardziej komuś zależy tym jest gorzej .

Gość rfrere
ja jeszcze nie zdawałam a jzu sie boje..jak to cyztam

Gość kozong
a ja za 10 razem zdalam. wiem jestem beznadziejna. Ale nie bojcie sie - nie jezdze po Polsce ;)