Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILI3

spóźnia mi się miesiaćzka

Polecane posty

Gość LILI3

Hej dziewczyny!!!potrzebuje waszej pomocy!nie mam okresu już 5 dni..wszystko było by ok bo piszecie ze nie miałyście dużo dłużej i wogóle...chodzi jednak o to żę kochałam sie z chłopakiem bez zabespieczenia...i teraz sie boje:(prosze piszcie...czekam

eeeee..... Skoro specjalnie się kochałaś bez zabezpieczenia to chyba chciałaś zajść w ciążę...Jeśli w Tobie skończył to prawdopodobieństwo jest duże prawie w każdym dniu cyklu...

Gość hehehe.....
prosze ,piszcie...czekam:) A na co Ty czekasz? i co mamy niby Ci napisac? Czy jesteś w ciązy? A skad to mamy wiedziec? Mamy pocieszac,zenie jestes w ciązy? nie bede tego robic, bo jest prawdopodobienstwo ze jestes:) to logiczne, jak sie kochasz bez zabezpieczenia:)

Gość czekaj czekaj
za 9 miesiecy bedzie bobas:P

Gość Drwtko
jeseli bes zabespiecenia, to na pewno bedzie bobasek :P

Gość do autorki.............
a spuscil sie w Tobie?????????

Gość madziusiaaaa
mysle ze teraz to juz za pozno na jakie kolwiek martwienie sie masz juz przesrane za dziewiec miesiecy bedziesz miala niespodzianke:( jak bedziemialo na imie jesli bedzie dziewczynkąąąąą:):):):)

Gość M***
idac z kims do lozka bez zabezpieczenia trzeba umiec ponosic konsekwencje... jak moglas byc az taka nieodpowiedzialna i kochac sie bez prezerwatywy chociaz?? smiem twierdzic, ze oboje macie gora 18 lat, bo tak zachowuja sie dzieci i zgadzam sie z moimi poprzedniczkami, ze moze zdarzyc sie tak, ze jestes w ciazy, bo prawdopodobienstwo jest bardzo duze... spojrz, wiele dziewczyn sie boi, ze nie ma okresu stosujac jakies zabezpieczenie i czasem naprawde nie maja podstaw, bo stres powoduje opoznienie, ale Ty...

Gość mi-mo-mu
Idz do apteki po test ciążowy :) tak dla pewności :) ale to raczej jest ze stresów nawet sobie nie wyobrażasz ile może się opóźnić okres z powodów domniemań o ciąży :) ..