Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w domu

naleśniki z dżemem?

Polecane posty

Gość sama w domu

czy jest to rzeczywiście bomba kaloryczna? smażone na posmarowanej tylko delikatnie masełkiem patelni z dzemem niskosłodzonym? wydaje mi sie ze mogą zastąpić posiłek i nie mają dużo więcej kcal niż przeciętny mały obiadek.

Gość ale zwykły obiad
zapeni twojemu organizmowi WSZYSTKO co nezbedne, a naleśniki tego nie zrobią niesttey ... jezeli patrzysz tylko i wyącznie na kalorie to mozesz sobie nawet 3 tabliczki czekoaldy na cały dzien zjesc i nic po zatym, ale dla tweojego organizmu dobre to nie bedzie ...

Gość sama w domu
tak, masz racje! ale zjadlam pozywny twarożek na śniadanie z pomidorkiem i szczypiorkiem + kromka razowca, dużo warzyw i owoców, sałatkę ok. 13 więc na 2 naleśniki moge sobie pozwolić! przy diecie 1200 kcal, chce schudnąć 5 kg zdrowo (ups) ale tez wmiare bez wiekszych wyrzeczen! wiec jak nie zjem kolacji na obiad tylko sałatka z fetą to naleśniki nie zrobią dużej krzywdy? co myślicie? czy zrezygnować?

100 g naleśników z serem to 240 kcal W to miejsce można smiało żrobić sałatkę warzywną o przybliżonej wartości kcal a najjesz się lepiej niż naleśnikiem

Gość no to zrób tak
zjedz sobie te naleśniki, zrezygnuj z kolacji, albo nawet coś tam przekoś, jakieś warzywka czy cos i zobaczysz jak bedziesz sie czuła; jak bedziesz najedzona i spokojna to dobrze, a jak bedziesz myslałą o jedzeniu caly czas, bedzie cie to meczylo to przecierpisz ten jeden dzien i bedziesz wiedziala, ze nastepnym razem zjesz normalny obiad i juz.

Gość sama w domu
ok, najlepiej sie nie pytać tylko sprawdzic jak reaguje mój organizm! dzieki za rade!

Gość janek_26
nie przejmuj sie tymi nalesnikami tylko dalej walcz, czasami można sobie pozwolić na wszystko, ale z głowa! tylko jest taka grupa anorektyczek które nie pozwolą tego powiedzieć, 1 jogurt dziennie to rozpusta!

Gość Justinkaa
mniam mniam

Gość Nexteti
Spokojnie mozesz sobie pozwolic,jeden nalesnik to srednio 130 kcal,jedna lyzeczka dzemu 16,2 takie nalesniki to w sumie niecale 300 kcal,tragedi nie ma ;)

Gość sama w domu
ajhaa słucham? czemu tak uważasz? ja raczej trzymam linie, ewentualnie 2kg mi sie wahają! dlaczego jestes złośliwa?

Gość o ja piernicze
ajhaa trzymaj emocje na wodzy;]

Gość o ja piernicze
bo jeszcze schudniesz z nerwow i psy za Toba beda biegaly

Gość sama w domu
śmieszna jesteś i żal mi takich jak ty! zresztą na innym topiku widzialam ze jesteś prostytutką więc czego ci zazdrościć? szanuj siebie i innych!

Gość noob
nie karmić trola !!!! (czyt. ajhaa)

Gość Kamcia1351
nalesnik z dżemem o średnicy 28 cm ma 220 kcal.. troszkę dużo