Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbdzia

Depilacja intymna pastą cukrową

Polecane posty

Gość tymbdzia

Czy któraś z Was kobietki używa pasty cukrowej do depilacji intymnej? Mam na myśli nie tylko okolice bukini, ale i resztę strefy intymnej. Jakie są efekty takiej depilacji i czy da się to wytrzymać, w sensie bólowym?

Gość Kamieee
no wlasnie mozna tak by wygolic praktycznie na łyso?

Gość Dorotkaaaaa
ja probowalam :) musze powiedziec, ze latwiej robilo mi sie strefe intymna niz nogi...troche boli ale nieporownywalnie mniej niz po wosku... :) goraco polecam

Gość psip
Ja próbowalam. Sama zrobiłam paste, ktora konsystencja pasowala tę zachwalaną przez forumowiczki. Z nóg włosy mi gdzieniegdzie powychodzily, gdzieniegdzie zostaly, ale na futerku mialam troszkę dłuższe. Rozsmarowałam ta pastę próbowałam ją zerwać i... płakałam z bólu. Wkońcu udało mi sie to paskudztwo wyczochrać. Kocur wyglądał jak po walce.. postanowiłam zainwestowac w depilator. Mniejszy ból, bardziej godziwe warunki:)

Gość a gdzie można znależc przepis
na tę pastę???

Gość psip
wpisz w wyszukiwarce. Każdy przepis inny, najlepiej na oko robić. W każdym razie ja nie polecam tej motody

Gość Dorotkaaaaa
ja robilam wedlug najprostszego przepisu: szklanka cukru+sok z calej cytryny i gotujemy do uzyskania karmelu :) pozniej troszke musi ostygnac (zeby sie nie poparzyc) i do dziela :) moim zdaniem rewelacja (wlasnie do bikini) pozdrawiam

Gość Madda
ja robię pęsetą wszystko, nawet pachy i jest nieporównywalnie lepiej niż po paście, mniej boli, prawie nie ma podrażnień

Gość hmmm...............
No to już nie wiem, czy spróbować, czy nie? Depilatorem boli mnie dość mocno i myślałam, że tą pastą będzie trochę lepiej. Nogi robię depilatorem i już nie boli, ale bikini owszem boli....

Gość ja tez uzywam pasty

Gość ja tez uzywam pasty
:D:D:D Jest OK!!!!!!

Gość pasta cukrowa
up

Gość karma
przepis na paste: niecala szklanka wody 1/2 szlanki cukru sok z polowy cytryny i mozna dodac tez lyzke miodu najlepiej natutalnego. zagotowac wszystko i na malym ogniu zostawic az uzyska konsystencje karmelu. nakladac na cialo polozyc na nia pasek z materialu i zrywac pod wlos

Gość Ewelinka 123
Witaj, Ewa, zabieg depilacji laserowej jest przyjemny i bezpieczny tu masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , radzę dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Misia 555
Dziewczyny! Moje nogi wyglądają dramatycznie. Zacięcia, czerwone krostki - i do tego blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale nie mam pojęcia jaki laser wybrać. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, znalazłam o nim trochę informacji http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co myślicie?

Gość gość
Pastę cukrową nakłada się pod włos i zrywa z włosem, a nie pod włos jak już ktoś pisał. Trochę najpierw trzeba poczytać jak się takie cuda stosuje, a nie "robi na pałę", bo się ktoś nauczył pierwsze na wosku.

Gość TrustMe 27
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Kiedyś kupowałam gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 23
Polecam naturalne metody Od wielu lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Najpierw kupowałam gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Kasix 26
Moja koleżanka zrobiła sobie depilacje laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Mirka 123
Moja koleżanka poszła na depilację laserem, o ile pamiętam, to był to Palomar Vectus . Jest mega zachwycona. Sama byłam pod wrażeniem rezultatu. Już po jednym zabiegu zauważalne były efekty. To był świetny ruch. Depilacja była bezbolesna. Mega efekt. Jeżeli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to w 100% polecam. http://www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/