Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytka_88

Tipsy zelowe czy akrylowe... Ktore lepsze ...

Polecane posty

Gość Pytka_88

Chcialabym sie dowiedziec ktore waszym zdaniem tipsy lepiej wygladaja wiem ze oby dwie niszcza plytke paznokcia i wogole ... ale chce sobie zorbic ...Prosze o wasze opinie

Gość żadne wystarczy manicure

Gość Pytka_88
Wiesz mam trudnosci z zapuszczeniem dlugich paznokci a mnie sie to podoba... owszem manicure bardzo ladnie wyglada i wogole ...

Gość Pytka_88
no kobitki ... prosze ...

Gość żadne wystarczy manicure
posłuchaj mądrej rady osoby "po szkodzie" i zamiast w tipsy zainwestuj w odżywkę nail tek II do tego łykaj witaminy merc special, do kupienia w aptece a w krótkim czasie dorobisz sie mocnych własnych paznokci uwierz na tipsy szkoda kasy a przede wszystkim paznokci :) Choć ta odżywka jest dosyć droga to i tak wyjdzie Cię taniej od sztucznych paznokci.

Gość Adamek
I akrylki i żelki wyglądają bardzo dobrze pod warunkiem, że trafisz w dobre rece. Prawidłowe wykonane są cienkie , trwałe i mocne - metoda nie ma tu znaczenia. Powszechnie uważa się że akryl jest twardszy i jest to prawda, z kolei żel jest elastyczniejszy. Nie zwracaj uwagi na metodę ale dobrze wybierz stylistkę.

Gość Dorris
Nie ma to jak naturalne paznokcie,zdrowe i zadbane a nie jak plastikowa lala sztuczne szpony.