Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkka19

I co ja mam teraz zrobic??? nie wiem.pomocy....

Polecane posty

Gość anetkka19

Boje sie ze moge być w ciązy...to długa historia.. byłam mozna powiedziec ze "u rodziny" a zostałam wykorzystana przez syna znajomych rodziców.. nic nie pamiętam ! nie pamiętam jak wstałam od stołu...alkohol.. nie tłumacze sie moze jestem tak samo winna jak on..nie chce o tym pisać byłam w 2 dniu okresu.. straciłam wszystko co miałam swoje dziewictwo godność wszystko...ale teraz boje sie najbardziej niechcianej ciązy...:(:(:(:(:(:(:(:(:(((

Jeżeli byłaś w drugim dniu okresu to szansa , na ciążę jest praktycznie zerowa. Jeżeli jesteś pewna,że zostałeś wykorzystana złóż doniesienie o popełnienia przestąpstwa. Nie byłaś niczemu winna.

Gość anetkka19
Na test za krótko to było pare dni temu.. donos tu nic nie da byłam pijana i nic nie pamiętam.. chce o tym zapomnieć.. nie chce tylko być w ciązy.. nie wiem co bym zrobiła...

tak wiem ,jestem glupia jak but 😭 tylko doradzam dziewczynie mam prawo...:> a no tak Postinor to przeciez to samo co aborcja farmakologiczna i czy emchaniczna :P:O

Gość Mingusssssss
a ilu dniowe cykle mialas ? jak np 28 to nie powinnas byc....chyba ze przezylas wtedy silne emocje to mogla owulacja wsytapic :P:O

Gość pogadaj z tym kolesiem
i spytaj się skurwiela co między wami zaszło:-oJeżeli zgwalcil Cie wykorzstując to,że jestes pijana i nie bedziesz niczego pamięta to znaczy ze est jebanym skurwielem😡Takich powinno sie kastrować😠

Gość anetkka19
on rano wyszedł i tyle go widziałam:o:o nawet nie napisał nie zadzwonił nic!!! :o nawet tego nie chciałam..nie chce go juz nigdy widziec ani słyszeć.. nie wiem moze ja tez jestem winna moze chciałam? nic nie pamietam :o:o:o

Gość miklo
a moze sie zabezpieczyl:P idz na policje i zglod to...by ch...a zniszczyc

Gość faceci to świnie
oczywiście nie wszyscy ale niestety większość😡

Gość anetkka19
nie moge zgłosić ze względu na rodziców... jego rodzice są najlepszymi znajomymi moich rodziców... mój tata zna jego ojca od maleńkiego..:o

no i co z tego..czy ze wzgledu an dobre znajomosci starych..chcesz do konca zycia z wyrzutami zyc itd itp :O NAjlpeiej bys na tego ch..a ajkichs dresikow naslala by mu niezle naj..li albo zeby mu cos obcieli...dasz im pare zlociszy a chetnie to zrobia

Gość współczuję Ci
:-(Pozostaje mieć tylko nadzeję,że nie będziesz w ciąży z tym typem:-oA na przyszlość radzę uważać z alkoholem,jest starsznie zdradliwy,ja pod jego wplywem też zrobilam kilka strasznych glupstw:-oTeraz się z tego śmieję ale wcześniej wcale nie bylo mi do śmiechu:-o

Gość anetkka19
jakbym tam mieszkała to sama bym sobie to pewnie wyjaśniła ale wyjechałam juz i dzieli nas na szczęscie 350 km :o juz nigdy więcej alkoholu :o mam taką naucze ze do końca zycia popamiętam :o

Gość miklo
anetko a mozesz napisac ile twe cykle dni zazwyczaj wynoszą ? i ile dni trwal ten okres...skoro byl to 2 dzien to ten sk..l moze sie zabeazpieczyl aby sie nie pobrudzic :P:O gdybys blizej mieszkala to moglabys na niego kogos naslac:P