Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizi mizi

dlaczego on sie chce kochac przy zapalonym świetle???

Polecane posty

Gość kizi mizi

Gość Wujek Samo Zło
Może jego mały boi się światła...

Gość Wujek Samo Zło
Errata - boi się mroku... :P

Gość kizi mizi
wstydze sie a on nalega!

Gość bo faceci są wzrokowcami
chociaż jestem kobietą, to też wolę chociaż przy jakimś małym świetle, bo uwielbiam patrzeć wtedy na mojego mężczyznę. Też jestem wzrokowcem.

Gość kizi mizi
on mówi że chce mi patrzec w oczy gdy sie spełniam.. jejku, po co mu to..? nie wystarczy że mnie słyszy..?

Egoistka :) precz pod kołdrą i przy zgaszonym świetle.............

Gość kizi mizi
egoistka..? dlaczego...???

bo takiej drobnostki kochanemu jak mniemam facetowi odmawiasz, ja odmawiam jak jest po ciemku i pod kołdrą.........;)

Gość juki
jejku, po prostu chce zrozumiec.. a cialo mam takie sobie, po co sie afiszowac..?

każde ciało przeze mnie kochane jest piękne i basta............nie zamierzam liczyć pryszczy, rozstępów delektować się gęsią skórką i cellulitisem, a zamierzam oddać sie kochaniu jako wcale przyjemnej czynności............jeżeli Twój facet chce Cię oglądać pozwól mu na to.........

Gość kizi mizi
ale nie zbrzydzi sie jak mnie zobaczy w pelnej krasie gdy mam orgazm...?

p..................ło Ci????????????? sorry ale ja uwielbiam patrzeć jak kochana przeze mnie kobieta się wije,dostaje spazmów i czasem krzyczy!!! przez to gotów jestem na jakiś czas zrezygnować ze swojego orgazmu

A Cohen śpiewa tak \"Lubię patrzeć, jak ona się dla mnie rozbiera, Naga mięknie w ramionach, gdy miłość w niej wzbiera, Całym ciałem porusz, jest wspaniała i piękna...\"

Gość kizi mizi
ale mi sie wydaje ze głupio wygladam.. juz i tak mi wstyd ze krzycze..

to jest najpiękniejsza nagroda jaka dostaje mężczyzna mogąc ukochaną doptrowadzić do rozkoszy.........no chyba, że jest egoistą ;)

a poza tym jak tym masz jeszcze w tym czasie czas na myślenie to.............wybacz

Gość kizi mizi
naprawde..?

Nie cały czas kłamię ;)....................i tracę czas...........

Może on chce na Ciebie patrzeć, by w chwili uniesienia nie pomylić się i nie wypowiedzieć innego żeńskiego imienia :P PS. a krzycz sobie, krzycz...

Gość przeciez to prowokacja
nie mecz sie, to jakis pryszczaty onanista pisze ;)

Gość kizi mizi
nie, ja sie boje że jak tak sobie bedziemy patrzeć w oczy to sie zaangażuje.. a to ma być tylko seks... :)

Gość iilliona
to normalne że jako kobieta masz opory, niewiele kobiet lubi seks przy pełnym, ostrym świetle ale wiesz - nikt nie każe Ci chodzić przy nim nago, paradować po mieszkaniu bez ubrania ani leżeć rozłożona i czekać aż cię dokładnie obejrzy po prostu, zacznij od maciupkiego światełka np. 1 świeczka na podłodze, da tylko poświatę, i tak po troszku, po troszku ale jeśli czujesz że po prostu NIE CHCESZ i dalej się nie przełamiesz - nie rób tego na siłę. Jak kocha to zaakceptuje że zbyt silne światło Cię peszy orgazm przy mężczyznie - sprawia Ci to problem, ok. Poćwicz sobie, onanizując się, wyborażaj sobie że mężczyzna na Ciebie patrzy gdy masz orgazm. Nic na siłę, ale próbami i powolnym przełamywaniem się można sporo osiągnąć.

Gość ulkkkkka
a chodzi o jakiś kompleks na pukncie ciała? bo jeśli tak to przecież możesz to przeskoczyć. Np. nie lubisz swojego brzuszka, bo jest zbyt okrągły, możesz zostawać w bluzce, ściągniętej wokół pasa. Wstydzisz się piersi? Kochajcie się od tyłu. Wstydzisz się dużej pupy? Pozycja klasyczna. Rozstępów? Światło świec lub czerwona lampka (wtedy skóra wygląda na idealną). Itd..

Poza tym sa półprzeźroczyste peniuary i insza bielizna majteczkiz rozcięciem w kroku mniam mniam.........

Gość i własnie dlatego...
nigdy nie miałeś dziewczyny

Gość Anula_r
Faceci sa wzrokowcami to wszyscy wiemy!! Ja zawsze zapalalam lampke przykryta apazka lub swiece. Przekonalam sie do tego sposobu i b.mi sie podoba. A facet jeszcze bardziej mnie uwielbia za to ;)

Gość Margolcccia
o, ja tak samo robię nie lubię kochać się w pełnym świetle, więc zawsze jest lampka przykryta apaszką on ma to czego chce czyli widzi mnie, ja mam też tego co chcę - czyli nastrój oraz przytłumione światło