Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyy

plamienie

Polecane posty

Gość pomocyyyyyy

jak długo bedzie trwało plamnienie, gdy zaczełam brac novynette ??? wziełam 6 tabletek, zaczełam brac od pierwszego dnia krwawienia dzis jest 7 dzien i ja nadal plamie!!!!! czy to normalne?????? lekarz mi mówił ze mogą byc plamienia ale kiedy to sie skonczy????????

Gość ehco
ja mialam przez pierwszy miesiac plamienia potem przy drugim opakowaniu mineły

Gość pomocyyyyyy
przez pierwszy miesiąc?????czyli cały czas miałaś plamienia??? czy tylko na początku???przecież to mozna zwariować jak są takie plamienia cały czas:(

Gość tez mam
własnie chcialam załozyc taki topik z tym zamym problemem.. przestraszyłam sie bo zaczełam brac diane 35 od pierwszego dnia miesiaczki a teraz wzielam moja 13 tabletke i mam dzisiaj plamienia... ale to chyba normalne wiec sie nie martw pozdrawiam

Gość pomocyyyyyy
ale jak długo mają być te plamienia???? aha ale zabezpieczenie jest normalnie???

Gość tez mam
ja tez biore pierwszy raz tabletki ale mysle ze zabezpieczenie jest ...

Gość ehco
jest zabezpieczenie ale no przez caly miesiac miałam prawie codziennie ... to normalne nawet w ulotce jest napisane. wiec nei masz co sie martwic..

Gość pomocyyyyyy
rety to straszne ze przez cały miesiąc tak:( potem okres a potem jak zaczne drugie opakowanie to te plamienia miną????????

Ja biore wprawdzie inne tabletki, ale plamienia mialam przez caluski pierwszy miesiac :O Potem juz spokoj

Gość ehco
powinny minąc ale czasem sie zdarza ze i przy drugim sa plamienia a dopiero przy trzecim przechodzą....