Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiiii

Jak to możliwe, że niektóre kobiety nie mają nawet łechtaczkowego orgazmu?

Polecane posty

Gość psiiii
Chciałbym, żeby jakaś kobieta, która nie może przeżyć nawet łechtaczkowego orgazmu powiedziała co czuje podczas drażnienia łechtaczki. Mi sie wydaje ze to musi byc jakas bokada psychiczna. No bo mozna sobie wyobrazic ze nawet facet nie osiagnie orgazmu, ba nawet wzwodu np gdyby kazac mu sie masturbowac patrzc jak zabijają jego rodzinę, albo w momencie gdy ktos przypala mu goracym żelazem stopy. Niby z penisem bylo by wszystko ok fizycznie ale psychiczna blokada. Szkoda mi takich kobiet:( Dobrze, ze jestem facetem.

Gość psiiii
Poza tym marzę o penetracji mojej kakaowej norki przez jakiegoś chetnego pana po piędziesiątce:classic_cool:

Gość PTAI86
ja nie mam ani takiego ani takiego:( doradzcie jak popoescic zeby byl jakikolwiek

Gość ja też nie mam
porażające, ale prawdziwe... to nie blokada psychiczna, boję się, że uwarunkowania fizyczne...

Gość ja też nie mam
Tak naprawdę to nie wiem jakiej jestem płci,a boję się zajrzeć do majtek bo nie wiadomo co tam może być:classic_cool:

Gość PTAI86
ale ja czuje jest mi dobrze przyjemnie czasem juz dochodze a tu nage boom...i nic

Gość ja też nie mam
lepszych podszywaczów czytałam :/

Gość ja też nie mam
ja doszłam w życiu ze 3 razy.. tylko i wyłącznie w pozycji na jeźdźca, sama ze sobą raz...

Gość psiiii
PTAI86 i ja też nie mam Czy zdaża się wam czuć podniecenie seksualne? Zarówno psychiczne jak i fizyczne czyli mrowienie w cipce? Jesli tak to czy podczas takiego mrownienia, pocieranie cipki nie wzmaga przyjemnosci? A jesli wzmaga, to przeciez wystarczy to robic odpowiednio dlugo a podneicenie bedzie roslo, roslo az dojdzie do maksymalnego poziomu. W ktorym momencie u was juz nie wystepuje to co opisalem? Na samym poczatku? W ogole nie odczuwanie nigdy podniecenia? Bo uwazam ze od podniecenia sie wszystko musi zaczac, jasne ze bez podniecenia nie ma mowy o rozladowaniu napiecia, bo napiecie beirze sie z podniecenia.

Gość PTAI86
ehhh najgorsze jest to ze moj facet naprawde ma pokaznego kutaska(22cm i 17 obwodu) i piesci mnie super a tu klapa za klapa i musze udawac jezu co z tym poczac

Gość PTAI86
ja jestem podniecona, zawsz ewszedzie zawsze mam ochote na sex ale co z tego jak orgazmu ni ma:(

Gość PTAI86
Do tego mam 60 lat,hemoroidy i zaawansowaną prostatę:0

Gość ja też nie mam
huh... wiesz co mnie najbardziej dziwi... mam ogromny apetyt na seks, ale bardziej podniecający dla mnie jest moment kiedy myślę o tym, że będę się zaraz kochała z mężczyzną , niż sam seks.... i jeszcze jedna taka sprawa... przez cały stosunek jest przyjemnie, ale daleko do wielkiego ohhhh, a bardzo bliska dojścia jestem wtedy, kiedy mój ukochany we mnie kończy, kiedy już jest po wszystkim, a On jest ciągle we mnie , bardzo głeboko i ociera się o łechtaczkę.... wtedy czuję, że jeszcze moment, a mogłąbym dojść... tylko, że to nie jest najlepszy moment, żeby wziąć sprawy w swoje ręce, lub zaangażować w to Jego... przerypane...

Gość PTAI86
niepodzsywaj sie bo to nie jest smieszne, ja mowie powqaznie i to jest moj wielki problem wiec prosze orade a jk mowi moj nick mam lat 20:)

Gość ja też nie mam
heheh :) mój też jest dobrze obdarzony i też jest super kochankiem :) tylko tym bardziej czuję, że to tylko i wyłącznie moja wina :]

Gość PTAI86
noo to samo jak on dochodzi i ma sie spuscic we mnie tez czuje jakbym juz juz tez mial dojsc ale pozniej on juz nie jest przez chwile zdolny do dzialania:/

Gość ja też nie mam
W zaciszu domowej łazienki,intensywnie ruszam skórą myślać nieżyczliwie o braciach K. lub powtarzając "becikowe-srecikowe":O

Gość PTAI86
podszywacze to debile ;p

Gość ja też nie mam
hehehe :) czuję się nieswojo będąc ofiarą podszywacza, szczególnie, że mam czarnego nicka.. .tylko jakoś głupio się przyznać, że się nie przeżywa orgazmów :)

Gość psiiii
podszywanie jest strasznie irytującą rzecza a najgorzej kiedy zalozy sie topik a oni go zasmieca na samym poaczatku i juz nikt sie nie chce wpisywac ale im wlasnie o to chodzi, ciekawi mnie tylko najbardziej czy podszwaczmai sa zarowno kobiety jak i mezczyzni czy tylko mezczyzni

Gość psiiii
Jestem tak brzydka że nawet dupa kozy odwraca się do mnie dupą:(

Gość PTAI86
jak dorwe podszywacza t dostanie w ryj