Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynka87

WYBACZYŁAŚ??

Polecane posty

Gość rodzynka87

Ktos powiedział "nie moc zlych lecz słabość dobrych powoduje ze swiat ten wygląda jak wyglada".Historia dotyczy mojej pełnej miłosci rodzinki gdzie wszyscy rzekomo sie szanowali "rzekomo" .Bo czy siostra sznuje siostre jezeli uwodzi jej chłopaka ?? No wlasnie i tak sie stalo .Siostra ktora była dla mnie najlepsza po prostu byłam w patrzona w nia a ona gdy przyprowadziłam chłopaka po prost sie w nim zakochała bo jak stwierdziła brakowało jej zycia i usmiechu jakie bylo miedzy nami .Milosci nie mogło jej brakowac miala dwóch facetów jednego oficjalnego 5lat i ten nie oficjalnego przez 10 lat wielkiejmilosci a co sie stalo zauroczyla sie w moim. Zachowanie facet porazka chociaz przez cały czas pilnuje mnie zeby wszystko ze mna bylo ok milosci juz nie ma miedzy nami chybanigdy nie było .Najgorsze sa klamstwa siostry jej zachowanie i obarczanie mnie ze go poznala i teraz z nim jest bo tamci ja zostawili .A jak ja mam jej to wybaczyć??

Gość polelum
Po pierwsze nie wazne z kim, wazne ze odszedl od ciebie wczesniej niz pozniej, Bo jezeli odszedl to i tak by odszedl i nie ma znaczenia z kim. Nie jest to zadne usprawiedliwienie dla twojej siostry i zapewnie przezywasz wszytko, ale uwierz stalo sie dobrze ze wczesniej sie stalo. Bo ten mezczyzna ktory bylby naprawde zakochany w tobie, nie zostawilby cie dla nikogo. Jestes wolna i masz wieksze szanse na znalezienie swojej drugiej polowy. A co do siostry poczekaj , emocje sa zlym doradca, moze za jakis czas na to wszytko inaczej popatrzysz. Moze i towja siostra zrozumie cos i wszytko bedzie inaczej.

Gość rodzynka87
Tylko ze to juz trwa pol roku .Do niego nie mam pretensji bo bylo by tak jak napisałas ale nie umiem poradzic sobie z uczuciami do siostry nie umiem pojac jak mogła mi takie cos zrobic.I mówic ze zawsze zyła sam i sobie bezemnie poradzi,ze jezeli mnie to boli to nie musze tego pokazywac przy rodzicach bo ich to rani (faktem co zrobiła siostra rodzice sa zaałamani ) ale ona nie widzi swojej winy

Gość moze kiedys podziekujesz
siostrze za to....kto wie...moze dlatego ze jestes sama poznasz tego jedynego, ktorego bys nie poznala gdybys nie byla sama...wiesz potraktuj to jako zrzadzenie losu i szanse na poznanie lepszego faceta, bo ten jak widac byl g...o wart !

Gość rodzynka87
jest mi zle bo jestem sama ale skoro jest nic wart to co wart jest jej ? czy ona jest jego warta czy teraz powinni byc szczesliwi? pomimi ze skrzywdzili mnie ,rodziców i dwoch innych chłopaków

Gość rodzynka87
wlasnie po raz kolejny sie posprzeczalam .Czy ktos tu moze cos napisac jest mi coezko i nie umiem sobie z tym dac rady

tego chłopaka bym juz sobie odpusciła bo za wiele cie to wszystko kosztowało a co do siostry to napewno potrzeba czasu czasu i jeszcze raz czasu. Kiedyś jej wybaczysz i ta sytuacja sie zmieni ale musisz odetchnąc spojrzec na to z nnej perspektywy ona jesli teraz nie rozumie tego co zrobiła to trudno ale mysle ze za jakis czas to sie zmieni i zobaczy jaką krzywde Ci wyrządziła dłowa do góry jakoś to sie poukłada

Gość DZIWNE TO WSZYSTKO

Gość miłkaa
Twoja siostra to egoistka!!!! Obarcza cię winą że tamci ja zostawili... no nie mogę!!! Zrobila ci krzywdę i jeszcze ma pretensje...

Gość rodzynka87
no i jeszcze by wiele pisac o jej zachowaniu ... dziekuje miłka ze zwrócilas uwage na ten post

Gość odswiezam prosze o wpisy

Gość a moze to milosc jej zycia

Gość rodzynka87
do --->a moze to jej ilosc zycia --- skoro tak dlaczego ciagle pisze do swojego ex ze go kocha i powtarza ze wszystko by oddała zebt on wrócil .Jednak ciagle spotyka sie z moim byłym (bo twierdzi ze sama byc nie moze)

Gość UP DOWN
UP

Gość skrzydla87
pomozcie to trwa za dlugo w dodatku pada deszcz ona sobi znim siedi u nigo a ja siede w domu i rycze ta sytucja mnie wykancza