Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 Ciekawe jak to jest kiedy zaczyna sie z dziewczynami nie posiadając wczęśniej żadnych doświadczeń w wieku 22 lat. Czy to bez różnicy z tym jakby się posiadało jakieś wcześniejsze doświadczenia? Czy wiekiem na pierwsze doświaczenia z dziewczynami jest 16? 15 lat? a moze mniej? 13? Czas tak szybko zleciał, przecież w 1997 miałęm 13 lat, jak to niedawno było, w 1999 mialem 15 a 16 w 2000. Od 2000 to mi sie wydaje jak by od wczoraj. Ale mniejsza o to. W ogóle tż sie zastanawiam czy to jest cos takiego wspanialego jak sie ma dziewczyne? Mezczyzni, ktorzy maja dziewczyny czesto narzekaja, wiec moze wcale nie jest tak fajnie? Moze jest gorzej? Skad moge to wiedziec. Podobno w gole jest sporo problemow. Jakies sprzeczki, jakies robienie łaski -tego nie mam zamiaru znosic, jak bedzie jakies robienie łaski to odrazu koniec, dla mnie zakonczyc jest latwo bo i atak jestem bardziej przyzwyczajony do bycia samemu niz z dziewczyna. Hm no a moze dla mnie w ogole nie bedzie to akie trudne, kiedy juz zaczne cos robic zeby miec dziewczyne? Moze pojdzie mi jak splatka i moze w ewentualnym zwiazku bede sobie bardzo dobrze radzil:)? Ide sie napic herbary bo zadlem duzo ciasta i nie popilem, jak wroce to dokoncze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja mam 26 lat 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 i nigdy nie miałem dziewczyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdegustowana_ 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 boszzz moze ruszycie sie od kompa i sprawdzicie jak to jest mieć laske a nie tylko snujecie wyobrażenia na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 już wypilem herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 a ja będę miał dziewczynę, mówie wam, bedę mial naprawde do niedawna jak i przez cale zycie wczesniej ylem zalamany i myslalem ze nie bede jej mial nigdy ale teraz cos zmienilo sie we mnie, w moim umysle i juz znika powoli ta bariera to nie stanie sie odrazu ale prawdopodobienstwo zamiast malec rosnie i to chyba w wiekszym tempie niz wczesniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no wiaodmo..kazda para sie kloci,ma lepsze i gorsze dni..ale jak nzjadziesz ta ,ktora pokochasz,to sam sobie odpowiesz na te pytaniabo bedizesz to czuc... po co miec dziewcyzne.. kumpel jedynie cie poklepie po raminieu w trudnych chwilach...dziewczyna przytul;i,pocieszy i pomoze ci rozwiazac problem... oj uwierz,nie ejstesmy takie straszne na jakie wygadamy :p mimo ze mamy dwa garby na klatce i niedorobionego siurka:)) heheheh to tak naprawde,facet i babka sie wypelniaja..a jak wtrafia na jednakowe autostrady to wtedy jest cudownie... choc i tak wiem z ebedzies zmial klotnie..juz teraz nawet powiem ci jakie-bedizesz o nia zazdorsny :P,z egada z innymi,z e spotyka sie ze znajomymi i koelzankami...:P tak jest zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 ze odpycha je twoja osobowosc, ktora widac nawet w banalnym wpisaniu sie na kafe ... zjadlem za duzo ciasta i ide popic... jakies robienie łaski -tego nie mam zamiaru znosic, jak bedzie jakies robienie łaski to odrazu koniec... masz jakas mentalnosc malego dziecka i ortografie tez (splatka w ogole co to jest??)... a dalej to juz Ci powiem, ze miala racje zdegustowana_ bo siedzac przy kompie gwarantuje Ci, ze za wielu lasek nie powyrywasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 co jest dziecinnego w moim wpisie o cieście ? i we wpisie o robieniu łaski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 to,z ew takim razie nie dojrzales do zwiakzu,skoro np.zwykła łaska cie juz dpycha..a co dopiero bedzie jak ci dziewcyzna zorbi awanture..zabijesz ja??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 sposob tworzenia zdania i temat na ktory sie wypowiadasz niepasujący do ogolnej konwencji zdania :) nie wiem, to sie po prostu czuje... wieje nuda :P dobra a tak serio - po co tracisz czas na kafe?? zycie ucieka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WLADZIU Napisano Czerwiec 4, 2006 , podaj mi śmietane z laski swojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 w ogole to nie wiem co rozumiesz przez robienie łaski ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 tez sie zastanawim..moze mu chdozi o to..ze ona powie nie ,gdy on bedzie chcial..i rzuci ja :D ale ja zboczona ejstem..tylko o seksie -__- hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 to moja sprawa co bym zrobił, wydaje mi sie ze staral bym sie nie dawac powodow do awantur a gdyby to byla awantura nieslusznie no to..z reszta nie wazne bo cos wam sie znowu nie spodoba ale przeciez one nie wiedza jak bym sie zachowal bedac w zwiazku skoro nie bylem z zadna w zwiazku:) ja jednak mysle ze czy im sie podoba moj charakter czy nie,( a z tego co widze to jednym sie bardziej podoba innym mniej a dla wiekszosci jestem zagadka) to główną przyczyną tego ze nie mialem dziewczyny jest to ze jestem w tej kwestii tak bierny jak tylko da sie byc biernym. Nie wiem czy wiecie co mam na mysli, jesli nie to powiem ze poprostu np studiuje, mawiam czesc dziewczynom, czasem pogadam to z jedna to z inna na jakis temat, zwykle w sprawie nauki i tyle. Nie podrywam, nie zaczepiam, itd itd itd Nawet mnie w licem a i w podstawowce pdrywalo kilka dziewczyn, a i na studach moze nie podrywaly ale widzialem ze usmiechaly sie do mnie. Wiec mysle ze przyczyną jest moja bierność a nie odpycham ich charakterem o ktorym zielonego pojecia nie maja ani one ani wy de facto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astral Napisano Czerwiec 4, 2006 W koncu nie musisz walic gruchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 ej spadaj ode mnie :D hahaha hmm...to co ty tu robisz,sie pytamy??? boze....raczej po twoim pismie swidczy z emas zmniej niz 18 lat i scie rodzice z domu nie wypuszczaja po 22 skoro masz tyle czasu na internet.. wyjdz do ludzi...zacznij gadac z pannami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 Ty a na innych topikach narzekasz ze nie masz dziewczyny... tu stwierdzasz, ze przyczyna jest twoja biernosc... to na kij sie pytasz jak to jest miec dziewczyne, skoro sa laski ktore na Ciebie lecą, to skoroś taki wspaniały, panie nigdy-nie-miałem-dziewczyny-22 vel Mr Riddle-Zagadka, to przestan byc bierny i po klopocie i glupich pytaniach na ktore nikt poza Toba samym nie moze znac odpowiedzi... jak sie przekonasz, to sie dowiesz, mechanizm jest prosty :) groosia pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 o matko!!rozjebales forum!! wiesz jakie rozlazłe mi sie zorbilo przez ciebie i te twoje mordki ;P problemik-rowniek pozdrawiam :S widze,z ebabki musza sie łaczyc :D bo na niekotrych to chore akcje sie dzieja;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e-izabeth Napisano Czerwiec 4, 2006 marzenia sie spelniaja:) pieknie uslyszec, ze chce tryzmac za dlonie, ze kocha, ze smutno mu beze mnie, pisal, bo czuje, sliczne:))) uwierzyc w siebie to roga do zwiazku i kobietek:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 wojna na mordy :D :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O jak rozpieprzac, to do konca :D WYGRAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 a w ogóle to was nieżle wyrolowałem dajecie mi 18 lat albo nie wiele mniej żebyści wiedziały, że właśnie zdałem do 4 klasy podstawówki jestem niezwykle uzdolnionym dzieckiem ale mimo to rodzice nie pozwalają mi wychodzić z domu po 22:00 :) Ale z was CIAMAJDY:) A moja ortografia jest i tak bardzo dobra jak na mój wiek. To, że zdałem do 4 klasy nie oznacza, że mam tyle lat co inni 4 klasiści, rodzice wyslali mnie do szkoly dwa lata przed innymi dziecmi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 poza tym to niesamowicie mi sie humor dzieki wam dzisiejszego wieczora poprawil :D wygraliscie wszyscy, mimo wszystko mi nalezy sie nagroda glowna za skonczony debilizm wlaczania sie w glupie dyskusje o niczym :D:D:D:D i towarzyszaca temu radosc :D nie moge :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 don't leave me alone!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 problemik-ja mam to samo..kloce sie na innym topiku nie wiem po co..chyba zeby bronic kobiet...bo fasceci twierdza..z ekobieta ktora miala wczesniej partnera ejst brudna i nie chca takiej..ale sami ruchaja ile wlezie.. samotny 22-hahaha.. sram na ciebie..a co ja zabiegalam o twoje wzgledy??? lol.... ty na serio masz cos w charakterze co czus nawet przez neta;/ nudziarstwo i sztywniarsto :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) wygralam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 no a etraz trzeba dobrnac do kolejnej sotrny by to zniknelo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problem polega na tym Napisano Czerwiec 4, 2006 myslisz ze facet z ogromnymi problemami sie jeszcze odezwie??watpie :) nie do nas :) nie jego poziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 taa....pewnie mysli,ze jest lepszy od nas pod kazdym wzgledem :D ale jakos o psychice kobiety nic nie wie :D za bardzo w siebie wpatrzony:))) boze jaka nuda na kafeteri...albo chamstwo ,albo ograniczenie ze storny facetow..wiesz o ktory topik mi chodzi :))) albo glupie problemy do rozwiazania-odejscie od neta i wyjscie do ludzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najsłodszy Napisano Czerwiec 4, 2006 psujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 4, 2006 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););)):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PP:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):;);););)):):):):;);););) moze w ten sposob bedzie 3 sotrna!! nie psuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadystki Napisano Czerwiec 4, 2006 ale i tak was lubie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach