groosia 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 a kto to pisal :D bo bez nicka ciezko odpisac takiej osobie :D hehe samotniaczek to ty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 oj dzieci dzieci nie znacie sie na moim poczuciu hómoró ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liselle Napisano Czerwiec 5, 2006 hi hi wlanise:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 a w ogóle to uswiadomcie to sobie sobie, że jestem bogiem uświadomcie to sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 poczucie poczuciem...a robienie specjalnie bledow rowna sie z uposledzeniem..wie cjak mozge cie prosic...nie zeruj na mojej wypaczonej psychice zwiazanej z ortografia..bo moge byc niemila ze naduzywasz błedow:P a jezlei hccesz juz byc Bogiem..a nie jakas kutwa z podmiejskich slumsach,to pisz to z duzej..by wiadomo bylo o kogo chdozi :d lol.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 chrap chrap zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 dobranoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach