bezzębna_łachudra 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 to leć żeby córcia nie musiałą czekać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilka Napisano Czerwiec 5, 2006 bezzebna.. zycze ci wile szczescia, naprawde.. dzieki za pytania trafiajace w sedno.. chetnie bym z toba jeszcze pogadała, moze sie kiedy s jeszcze tu spotkamy..? trzymaj sie, ty wiesz ila ja rzeczy nie obejmuje..? za 10 lat zobaczysz, wcale ich iloś csie nie zmniejszy.. zycie to wieczna zagadka.. dlatego jesttakie fajne.. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 czesto tu bywam, ale ostatnio sesja i te sprawy, wiec dość nieregularnie;) moze jeszcze sie spotkamy i pogadamy;) również wiele szczęśca życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakas_tam 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 odswiezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tablety* Napisano Czerwiec 8, 2006 a czy Twój kandydat na tatusia pracuje?? Bo jeżeli tak, to ja na Twoim miejscu postarałabym się o dzidzię :) Ja skończyłam pedagogikę, więc wyobrażam sobie co możesz przeżywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tablety* Napisano Czerwiec 8, 2006 ja sama już bym chciała dzidzię, ale nie mam pracy i z moim chłopakiem jestem za krótko, aby sobie na to pozwolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach