Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100486

problem z łechtaczką

Polecane posty

Gość 100486

dziewczyny czy to normalne aby przy pieszczotach łechtaczki rączką bądź języczkiem nie odczuwać z tego żednej przyjemności a wręcz żeby sprawiało ból?? nie mam orgazmu łechtaczkowego bo mnie to nie podnieca i boli ;( coś ze mną nie tak?? :0

Gość 100486
nikt nie poradzi??

Gość ktoś nie umie tego robić
jak bez rozgrzewki rusza łechtaczką to może sprawiać to ból. Zmień chłopa

Gość noob
być może masz zbyt wrażliwą łechtaczkę ? używałaś jakichś kremów, jak np. clotrimazolum ? nie wiem czy sama się zaspokajasz czy facet Ci palcem smyra ale lepiej jakby językiem zaczął :)

Gość noob
srry, nie doczytałam że jezykiem tez sprawia ból :O moze zbyt mocno nim rusza ? albo sama sie spinasz myśląc o tym jakie to irytujące czy bolące ?

Ból przy pieszczeniu łechtaczki odczuwa każda kobieta jeśli jest to nieumiejętnie robione. Jeśli na początku nie ma naturalnego nawilżenia, to użyj chociażby zwykłego kremu. A jeśli jest to wykorzystaj to (albo niech wykorzysta to Twój facet), ale nigdy przenigdy nie odsłaniaj całej łechtaczki - bo wtedy właśnie boli. Łechtaczka to jedyna rzecz na ciele kobiety, która posiada tak dużo zakończeń nerwowych. Należy się z nią obchodzić bardzo bardzo delikatnie, wręcz nie trzeba jej dotykać tylko muskać. Ale najlepiej przez ten \"kapturek\" w którym jest schowana:), a po podnieceniu sama się powiększy i \"wyjdzie\", hehe.

Gość 100486
właśnie boli zarówno jak dotyka i smera języczkiem, clotrimazolum używałam kiedyś ale nie dało rezultatów, przez to nie robimy gry wstępnej tylko od razu przechodzimy do sexu :(

Gość margolciatko
jej facet ktory myslałam ze mi si epodoba ni epodnieca mnie !!!dotyka piesci j ana to ma ochote ale jak mi piesci lechtaczke to boli za mocno to robi mowiłam alke on jakby wyczuci anie mial