Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanczaca turystka

ITALIA - kto byl?

Polecane posty

Gość aga_
jak byłam na Sardynii to kupowałam świezutkie warzywa prosto z gospodarstwa . Sprzedawała je gospodyni przed domem :-). A inne zakupy oczywiście w markecie. W rzymie uwielbialam pieczone kasztany , ale te dopiero jesienia

Gość aga_
A jeśli chodzi o kupowanie pamiatek, to często te same co w miejscach turystycznych, można było kupić 3krotnie taniej od sprzedawcy krążącego na plaży .:-). Oczywiście warto się było z nim targować.

Gość dzisiaj zasmucona
i jak tam jest ? cisza i spokoj czy rozrywkowo ?:( wole ta druga opcje .....

Gość violonczelistka
San Mauro lezy nad Adriatykiem i wcale nie jest niedaleko Turynu ;)

Gość dzisiaj zasmucona
moze ktos jeszcze cos na temat San Mauro ma informacje ?:)

Byc moze jest jeszcze inne San Mauro.Mieszkam we Wloszech ,niedaleko Turynu i wiem, ze w tych okolicach jest San Mauro- nieduze miasto, ale nigdy tam nie bylam (jedynie przejazdem).

Gość dzisiaj zasmucona
a o San Mauro k/Rimini slyszalas cos moze, skoro mieszkasz we Wloszech? :(

Zgadza sie, jest tez San Mauro polozone nad Adriatykiem. Pewnie jest to miejscowosc turystyczna, ale niestety nie moge napisac nic wiecej.

Gość Vanillllllaija
ITALIA, no cóż wspominam bardzo, bardzo miło moje ostatnie wakacje z koleżankami. Dziś każda ma chłopaka, męża czy nawet dzieci i po prostu swoje życie. A wtedy to były takie prawdziwe wakacje, spanie do południa po imprezie, plaża, zakupy, dyskoteki itd. To były czsy!!! A Włochy po prostu cudowne i ludzie mili, ach dość natarczywi faceci ale co tam...

Gość tanczaca turystka
hejkaaaa :) a co mozecie powiedziec na temat zakupow w San Marino? czy nadal sa tam tansze ceny? jesli tak, to co oplaca sie kupic?:) dzieki

Gość tanczaca turystka
i specjalne pytanie do Juliii, bo widze, ze napisalas,ze mieszkasz we Wloszech - jaka macie aktualnie pogode ? no i jesli moze orientujesz sie, jaka pogode zapowiadaja w najblizszych dniach w okolicach Rimini,to bylabym wdzieczna :) Z tego co ogladam na tvn meteo, to tylko 24C i troche chmurki :( wiec chcialabym skonfrontowac ze stanem faktycznym ;)

Czesc. Temperatury obecnie to ok.22\'C ; zapowiadaja jednak ocieplenie. U mnie jest czyste niebo i pieknie swieci slonce. A Ty sie tak nie przejmuj, zbaczysz, ze i pogoda dopisze i z porozumieniem sie nie bedziesz miala problemow... I caly Twoj pobyt tutaj bedzie udany.

Gość tanczaca turystka
Julii fajnie, ze sie odezwalas :) dzieki za odpowiedz, pocieszylas mnie, bo tylko zla pogoda moglaby popsuc mi humor i wakacje ;) pozdrawiam 🖐️